Annonce
Sønderborg

13 år efter: Voldtægtssigtet sjællænder er varetægtsfængslet

En 52-årig mand fra Sjælland blev torsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg for voldtægter og sex ved tvang med én og samme kvinde på tre forskellige sønderjyske adresser i perioden 1998-2005. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

SØNDERBORG: En 52-årig mand blev torsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg sigtet for voldtægt og oralsex foregået ved tvang.

Der er tale om i alt fem forhold i perioden 1998-2005 på tre forskellige sønderjyske adresser. Det er den sammen kvinde, der har været offer i alle tilfælde.

Hun er ifølge sigtelsen i et tilfælde blevet tvunget til at give den i dag 52-årige et blowjob, mens de fire andre forhold er voldtægter. De skulle til dels være forgået i et kælderrum - i det ene tilfælde deltog en anden mand ud over den sigtede.

Da den ukendte mand er på fri fod, blev der begæret dørlukning under grundlovsforhøret, hvilket dommeren efterkom.

Derfor er der heller ingen forklaring på, hvorfor manden sigtes for voldtægt 13 år efter det ifølge sigtelsen sidste forhold. Den 52-årige blev onsdag formiddag anholdt på Sjælland, hvor han bor.

Manden nægter sig skyldig. Dommeren varetægtsfængslede den 52-årige i fire uger. Den sigtede kærede varetægtsfængslingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce