Annonce
Billund

13-årig pige befølt og slået med stor trækæp

SDR. OMME: Den 13-årige pige, som i aftes klokken 21.30 blev overfaldet på Hovedgaden i Sdr. Omme, var udsat for en ubehagelig oplevelse.

Pigen blev antastet af tre yngre mænd. Den ene af mændene angreb pigen med en trækæp. Han forsøgte at slå hende i hovedet med kæppen -- pigen fik dog afværget.

Men dermed var angrebet ikke overstået. Mændene sparkede hende over det ene skinneben og tildelte hende et knytnæveslag i baghovedet, så hun faldt til jorden. Mændene befølte pigen på kroppen, inden det lykkedes hende at flygte.

Det står klart, efter at det nu har været muligt at afhøre pigen.

Pigen beskriver alle tre som udlændinge -- og alle bar hættetrøjer.

Den ene af mændene beskrives som cirka 17 år gammel, 175-180 cm høj, muskuløs og med helt kort, mørkt hår. Hans venstre øje var halvt lukket. På mandens hættetrøje var en sølvgrå krone.

Den anden person beskriver pigen som 17-18 år gammel, cirka 165 cm høj og buttet.

Den tredje mand beskrives som 18-19 år gammel, cirka 185 cm høj med et markant ar på venstre kind.

- Vi ser særdeles alvorligt på overfaldet. Pigen kender ikke de tre mænd, så der er tale om et fuldstændig umotiveret overfald, siger Søren Mølby hos lokalpolitiet i Billund.

Han oplyser, at pigen er rystet -- men trods alt fattet -- efter det vanvittige overfald.

Politiet hører meget gerne fra personer, som mener at have oplysninger i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Annonce