Annonce
forside

13-årige skoleelever får op til tre timer og mindst 48 km til skole/retur

Annonce

Læserbrev: Vi bor i Ansager skolekreds. Har ni km til skole, og kommunen løser befordringen upåklageligt. Skolen har i snit 21 børn/klassetrin og kommunens højeste undervisningseffekt.

Det er let at se på Varde Kommunekort, hvor der skal være overbygningsskoler for at bevare det gode produkt i hele Kommunen. Med højest 15 km til skole har vi noget at byde på her i naturen.

Lukker man Ansagers overbygning, skal vores 13-årige børn køre mindst 48 km om dagen til Næsbjerg/retur. Dertil kommer ventetid op til 60 minutter morgen og aften. Tre timer om dagen oven i en skolereform-lang skoledag. Urimelig dårlige rammer for undervisning af børn "I Naturen." Borgere vil protestere og sætte Statsforvaltningen på arbejde, før de flytter. Andre bliver tilbage i værdiløse boliger. Varde Kommune har skabt en ø inde midt i Jylland.

"Geografri"-skoler kommer der. Men hver gang Folkeskolen får 100 kr. får en Friskole kun 73 kr. Et urimeligt grundlag at opretholde Folkeskolens faglige niveau på. Og betalingsskole er ikke en mulighed for alle. Folketinget pålægger derfor regeringen at fremsætte lovforslag om lokal afstemning i skoledistrikter senest i oktober.

Kvalitet er vigtig, og en skole med 15 elever/klassetrin i snit er for lille. Dette strukturforslag har allerede har kostet 20 millioner i dårlig PR. Stands ulykken og vær tro mod "Vi i Naturen". Så genfinder vi stoltheden og bidrager med markedsføringen.

Hvis man har taget den forkerte hest, skal man stå af!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Annonce