Annonce
Billund

13 p-pladser får tidsbegrænsning på 30 minutter

Det er foran butikkerne, at der i Billunds bymidte vil være enkelte parkeringspladser, hvor det kun bliver tilladt at parkere i 30 minutter. Arkivfoto.

Det bliver foran butikkerne, at der på enkelte parkeringspladser kun bliver mulighed for 30 minutters parkering.

Annonce

Billund: Det bliver i tidsrummet mellem klokken 9 og 20, at bilisterne i Billund skal huske at sætte deres p-skive.

Det er i forvejen besluttet, at der i både den indre og ydre p-zone vil blive etableret en tidsbegrænset parkering på to timer, og nu er der lagt op til, at det kun bliver i dagtimerne, at det er nødvendigt at stille p-skiven for at undgå en ubehagelig overraskelse fra parkeringsvagterne.

Inden for den indre p-zone, som i grove træk dækker Gammelbro, Hovedgaden og Butikstorvet, er der i alt cirka 110 parkeringspladser, og det er besluttet, at i alt 13 af disse parkeringspladser skal have en tidsbegrænsning på 30 minutter, mens det på resten af pladserne bliver tilladt at parkere bilen i to timer.

Annonce

13 pladser med 30 minutter

De pladser, hvor det kun bliver tilladt at parkere i 30 minutter, bliver to pladser foran Mr. Ebbe, to foran Den Jyske Sparekasse, tre pladser i den nordlige ende af Butikstorvet, tre på pladsen mellem Mamas og Frisør Lyhne, samt tre pladser langs Gammelbro foran Estate, Sydbank og Sportmaster.

Det er desuden besluttet, at syv ud af de cirka 90 parkeringspladser ved Billund Centret skal være tidsbegrænset til 30 minutter, mens det på resten af pladserne er tilladt at holde i to timer.

Billund Handelsforening har udtrykt ønske om tidsbegrænset parkering på en time i midtbyen, men foreløbig ligger Billund Kommune op til, at der i første omgang skal holdes fast i den allerede vedtagne model.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce