Annonce
Navne

14-årige Lin blev positivt overrasket i jobbet som salgsassistent

14-årige Lin Rask Robrahn fra Grindsted er denne uge i praktik som salgsassistent hos Thomsons i Bryggen i Vejle. Privatfoto
14-årige Lin Rask Robrahn fra Grindsted er denne uge i praktik som salgsassistent hos Thomsons i Bryggen i Vejle.

Grindsted/Vejle: 14-årige Lin Rask Robrahn kommer fra Grindsted. Her går hun til dagligt i 8. klasse på Lynghedeskolen afdeling Søndre. I denne uge er hun dog taget til Vejle i et praktikophold for at afprøve, om jobbet som salgsassistent er noget for hende.

Lin fortæller, at hendes moster, der ejer butikken og webshoppen Thomsons, tilbød Lin at komme i praktik som salgsassistent i hendes fysiske butik i Bryggen i Vejle.

Lin havde på forhånd lidt lave forventninger, i forhold til om jobbet som salgsassistent var noget for hende. Alligevel gav Lin det en chance og takkede ja til tilbuddet.

- Det har senere vist sig, at jeg har taget helt fejl. Jeg regnede med at blive sat til at stå ved kassen hele dagen, men medarbejderne er gode til at guide og giver forskellige opgaver, så jeg får prøvet noget ny hver dag, siger Lin Rask Robrahn.

Lin fortæller, at hun udover at stå ved kassen også har hjulpet kunderne, stillet varer på plads og taget imod ordre for Thomsons webshop.

Hun fortæller også, at hun er meget tilfreds med sin praktikplads, og at jobbet som salgsassistent sagtens kunne være en mulighed for et fremtidigt job. Alligevel er Lin ikke helt sikker endnu, hun har nemlig en idé om at blive veterinærsygeplejerske. Hun kan nemlig godt lide dyr og vil gerne have et arbejde, hvor hun har varieret opgaver, hvilket begge jobs giver mulighed for.

- Derfor synes jeg, begge jobs lyder interessante, siger Lin Rask Robrahn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce