Annonce
Navne

14-årige Lin blev positivt overrasket i jobbet som salgsassistent

14-årige Lin Rask Robrahn fra Grindsted er denne uge i praktik som salgsassistent hos Thomsons i Bryggen i Vejle. Privatfoto
14-årige Lin Rask Robrahn fra Grindsted er denne uge i praktik som salgsassistent hos Thomsons i Bryggen i Vejle.
Annonce

Grindsted/Vejle: 14-årige Lin Rask Robrahn kommer fra Grindsted. Her går hun til dagligt i 8. klasse på Lynghedeskolen afdeling Søndre. I denne uge er hun dog taget til Vejle i et praktikophold for at afprøve, om jobbet som salgsassistent er noget for hende.

Lin fortæller, at hendes moster, der ejer butikken og webshoppen Thomsons, tilbød Lin at komme i praktik som salgsassistent i hendes fysiske butik i Bryggen i Vejle.

Lin havde på forhånd lidt lave forventninger, i forhold til om jobbet som salgsassistent var noget for hende. Alligevel gav Lin det en chance og takkede ja til tilbuddet.

- Det har senere vist sig, at jeg har taget helt fejl. Jeg regnede med at blive sat til at stå ved kassen hele dagen, men medarbejderne er gode til at guide og giver forskellige opgaver, så jeg får prøvet noget ny hver dag, siger Lin Rask Robrahn.

Lin fortæller, at hun udover at stå ved kassen også har hjulpet kunderne, stillet varer på plads og taget imod ordre for Thomsons webshop.

Hun fortæller også, at hun er meget tilfreds med sin praktikplads, og at jobbet som salgsassistent sagtens kunne være en mulighed for et fremtidigt job. Alligevel er Lin ikke helt sikker endnu, hun har nemlig en idé om at blive veterinærsygeplejerske. Hun kan nemlig godt lide dyr og vil gerne have et arbejde, hvor hun har varieret opgaver, hvilket begge jobs giver mulighed for.

- Derfor synes jeg, begge jobs lyder interessante, siger Lin Rask Robrahn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce