Annonce
Vejen

140 kilometer i timen på Lunderskovvej

Politiets ATK-bil var igen på Lunderskovvej ved Vejen. Arkivfoto

Vejen: Der er tilsyneladende nogle bilister, som aldrig har fået lært at overholde hastighedsgrænserne på vejene i Vejen Kommune. De må så bøde for det, og det var der så 41 bilister, som måtte, da de onsdag blev blitzet af politiets ATK-bil på Lunderskovvej.

Faktisk var de på forhånd blevet advaret om fartkontrollen. Alligevel var der altså 41 biler, der kørte hurtigere end de 80 kilometer i timen, man må køre på den pågældende strækning af Lunderskovvej. Det var tilmed ikke mere end to dage siden, politiet havde gennemført en fartkontrol samme sted.

Foruden bøden fik fire bilister et klip i kørekortet, og en fik også en betinget frakendelse af kørekortet for at have kørt 140 kilometer i timen.

Vi kommer snart igen på Lunderskovvej, har politiet skrevet på Twitter. Så er bilisterne igen blevet advaret på forhånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce