Annonce
Tønder

15-årig anholdt for hærværk på politistation

15-årig mistede knallerten i weekenden. Arkivfoto: Michael Bager

Bægeret flød gevaldigt over for en 15-årig knallertkører, efter han fik konfiskeret sin tunede knallert i Tønder søndag eftermiddag. Han forsøgte nemlig at hævne sig på ordensmagten søndag aften.

Annonce

TØNDER: Det hører til sjældenhederne, at en forseelse i trafikken også bliver til en sag om hærværk, men det er lige hvad en 15-årig dreng fra Rødekro fik på samvittigheden søndag. Han kørte på sin knallert ad Nørregade i Tønder og blev standset - faktisk lige ud for politistationen.

Han blev vinket ind til siden, da en patrulje ville tjekke, om knallerten var tunet. Det viste sig at holde stik, og den tunede knallert blev derfor inddraget.

Knallertkøreren var imidlertid svært utilfreds med inddragelsen, og derfor besluttede han sig angiveligt for at tage sagen i egen hånd.

Klokken 21.00 klatrede han over hegnet til selv samme politistation og kastede sten gennem ruderne på to private biler, der stod parkeret inde på politigårdens område, forklarer Thomas Berg fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Den 15-årige blev anholdt på stedet, og han er fortsat i politiets varetægt, da han skal fremstilles nu.

Gårsdagens hærværk ikke det første, den 15-årige er blevet sigtet for. Han er også sigtet for seriehærværk på biler i blandt andet Aabenraa. Det skete tidligere i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce