x
Annonce
Billund

15.474 gymnaster skal på gulvet i DGI Sydvest

I Grindsted er der opvisning 23. februar og 7. marts. PR-foto

Grindsted: Det spirende forår varsler højsæson for gymnastikopvisninger, og DGI Sydvest byder i år på hele ni opvisninger. Det er én opvisning mere end sidste år og mere end 3000 flere gymnaster.

- Det glæder mig meget, at vi nu også arrangerer opvisningen i Rødding. På den måde får vi dækket hele vores landsdel med flotte forårsopvisninger, fortæller Steffen Bruun Erichsen, DGI Sydvest gymnastikkonsulent, i en pressemeddelelse.

Første opvisning i området finder sted i Magion, Grindsted den kommende weekend og 28. marts sluttes der af med voksenstævnet i Ribe Fritidscenter.

Forårsopvisningerne er et godt eksempel på, hvor bredt gymnastikken favner. Til opvisningerne kan publikum opleve alt fra de mindste børnehold, der slår kolbøtter og laver sanglege med forældrene i hånden, over REP-holdenes flotte serier og spring til motionsherrer og -damer.

Opvisninger i DGI Sydvest

23. februar: Premiere Magion, Grindsted (1198 gymnaster)

28. februar-1. marts: Forårsopvisning Bramming (3054 gymnaster)

7. marts: Forårsopvisning Grindsted (1341 gymnaster)

7.-8. marts: Forårsopvisning Vejen Idrætscenter (2561 gymnaster)

13.-15. marts: Forårsopvisning Ølgod (2595 gymnaster)

14.-15. marts: Forårsopvisning Rødding (3.089 gymnaster)

15. marts: Forårsopvisning Outrup (963 gymnaster)

28. marts: DGI Voksenstævne Ribe (673 gymnaster)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce