Annonce
Billund

150 har købt billet til EM-fodbold på storskærm: - Det bliver en rigtig familiedag

Sædvanligvis bliver Hejnsvig Stadion brugt til at spille fodbold på, men området kan bruges til meget mere end det. Lørdag aften - igen torsdag den 17. juni - er der storskærmsarrangement, hvor det danske landsholds fodboldkampe under EM-slutrunden bliver vist. Arkivfoto: Mads Hansen.
Der er allerede solgt 150 billetter til storskærmsarrangementet på lørdag i Hejnsvig. Både lørdag og torsdag bliver det danske landsholds EM-kampe vist på storskærm.

Hejnsvig: Når det danske fodboldlandshold lørdag aften tager hul på EM-slutrunden i fodbold, bliver fodboldkampen flere steder i lokalområdet vist på storskærm.

I Billund er der storskærmsarrangement på Byens Plads ved Lego House, og i Hejnsvig samles en masse mennesker på stadion til en dag, der kommer til at indeholde meget mere end bare fodbold.

- Vi har sat nogle store telte op. Det bliver en rigtig familiedag, for vi har sat store telte op, og der bliver sat hoppeborg op. Der bliver nogle konkurrencer, og man kan købe grillmenuer, fortæller Charlotte Pedersen, der er en af arrangørerne.

Annonce

Med det nye forsamlingsloft må 500 mennesker samles, så længe et arrangement foregår udendørs. Dermed bliver det – trods en fornuftig tilslutning – ikke det store problem at overholde den restriktion, og Charlotte Pedersen slår fast, at alle gældende restriktioner naturligvis vil blive overholdt til punkt og prikke.

Der har vist sig at være ganske god opbakning til arrangementet, som man derfor ser meget frem til i Hejnsvig.

- Vi har allerede fået solgt omkring 150 billetter, så vi glæder os rigtigt meget til, at vi langt om længe kan få samling på byen igen, siger Charlotte Pedersen, som derfor nu krydser fingre for en eftermiddag og aften fyldt med solskin og godt vejr – og en dansk sejr i fodbold.

Billetter til salg i brugsen

Hele succesen bliver gentaget torsdag den 17. juni, når det danske fodboldlandshold spiller sin anden kamp ved slutrunden. Her åbner pladsen klokken 16.30, og klokken 18 bliver fodboldkampen mod Belgien truttet i gang. Den bliver naturligvis vist på storskærm.

Billetterne, der koster 50 kroner stykket, gælder til både lørdag og torsdag. De kan købes hos Dagli’Brugsen i Hejnsvig.


vi glæder os rigtigt meget til, at vi langt om længe kan få samling på byen igen.

Charlotte Pedersen, Hejnsvig


Det er fortsat et krav, at alle, der gerne vil ind på pladsen, kan fremvise et gyldigt coronapas.

Hele overskuddet fra arrangementet går til et godt formål, nemlig Hejnsvig Idrætsforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce