Annonce
Tønder

150 solgte Æ' Mærkens kit: Vi nåede vores drøm

Formand for Kloster Mærken, Henning Christiansen, er glad for, at borgerne i Løgumkloster tog godt imod Kloster Mærken-kittet. Der blev onsdag udleveret 150 poser med indhold på Markedspladsen, fortæller han. Arkivfoto: Uwe Iwersen
Det lykkedes for folkene bag Kloster Mærken at sælge 150 Æ' Mærkens kit. Poseren med indhold blev solgt til 300 kroner stykket og uddelt på Markedspladsen onsdag aften.
Annonce

LØGUMKLOSTER: Onsdag aften uddelte folkene bag Kloster Mærken 150 poser med et såkaldt Æ' Mærkens kit til køberne på Markedspladsen i Løgumkloster.

Kittet er en lille erstatning for markedet, der plejer at løbe af stablen i disse dage, men som grundet coronaen er aflyst.

Poserne indeholdt blandt andet en Kloster Mærken t-shirt, balloner, tyggegummi og et gavekort på 150 kroner til byens forretninger. Desuden kunne køberne med deres køb indgå i en lodtrækning om et gavekort på 1000 kroner til en af byens beværtninger/spisesteder.

Annonce

Drømte om 150 kit

98 af kittene var solgt på forhånd, og på selve dagen lykkedes det for mærken-folkene at lange yderligere 50 poser med indhold ud til modtagerne.

- Vi havde på forhånd gættet på, at vi kunne sælge 120 og drømt om 150. Med cirka 150 solgte poser nåede vi vores drøm, siger formanden for Kloster Mærken, Henning Christiansen.

Tre mand stod for udleveringen på Markedspladsen i løbet af eftermidedagen og aftenen.

- Det var ikke noget problem, konstaterer formanden og tilføjer, at mærken-kittene ikke giver det store overskud og dermed sikrer penge til mange aktiviteter i Løgumkloster. Men lidt har også ret.


Vi havde på forhånd gætte på, at vi kunne sælge 120 og drømt om 150. Med cirka 150 solgte poser nåede vi vores drøm.

Henning Christiansen, formanden for Kloster Mærken


- Det er ikke noget der rykker. Hver pose giver vel et overskud på 30-40 kroner. Men det skaber lidt stemning og sammenhold i byen, siger Henning Christiansen og erkender, at de manglende indtægter kommer til at gøre ondt på fællesudvalget og de aktiviteter, de plejer at støtte i Klosterhallen.

- Normalt plejer vi at få et overskud i størrelsesordenen 120.000 til 140.000 kroner. I år er der ingen fest, og det bliver et rundt nul, erkender Henning Christiansen.

Annonce

Fest på Slotsengen

Lørdag er der lagt op til fest på Slotsengen, når Kloster Mærkens unge giver den gas. Fredag middag var der solgt 370 billeter, og dermed var der kun 30 tilbage, oplyser Jannick Christiansen, der er formand for foreningen Slotsengens Musik.

Festen starter klokken 12 og slutter klokken 17.

Til dem, der måtte være interesserede i de sidste billetter, kan det oplyses, at prisen er 200 kroner.

Billetterne sælges i bordvis minimum fire og maksimum otte per salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce