Annonce
forside

16-årig afghaner tiltalt for voldtægt på Broen Shopping

Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi har rejst tiltalte mod en 16-årig afghansk dreng for voldtægt mod en 14-årig pige begået den 31.marts i år Foto: Kim Thorsen
Annonce

Esbjerg. Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi har rejst tiltalte mod en 16-årig afghansk dreng for voldtægt mod en 14-årig pige begået den 31.marts i år på et toilet i Broen Shopping i Esbjerg, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 16-årige er ved et retsmøde i dag blevet fortsat varetægtsfængslet indtil dom. Forsvareren har kæret den fortsatte fængsling. Sagen er berammet ved retten i Esbjerg til den 29. juni samt 2.-3. og 4. juli i år.

Mangel på beviser

Anklagemyndigheden har samtidig påtaleopgivet en sideløbende sag, hvor en 20-årig afghansk mand var sigtet for forsøg på voldtægt samme sted af en anden 14-årig pige.

Anklagemyndigheden mener ikke, at der i sagen er beviser, der vil kunne føre til domfældelse. Den 20-årige vil dog fortsat sidde varetægtsfængslet på grund af andre forhold, han er sigtet for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce