Annonce
112

16-årig pige fik mast hovedet i asfalten – koldingenser er anholdt for overfaldet

En 16-årig pige blev udsat for et overfald søndag aften. En 31-årig mand fra Kolding fremstilles i grundlovsforhør. Arkivfoto: Palle Herløv

Opdateret 14.11 med udfaldet af grundlovsforhøret

Fredericia: Det var angiveligt en verbal udveksling, der lørdag aften klokken 18.15 resulterede i, at en 31-årig mand fra Kolding væltede en 16-årige fredericiansk pige omkuld på Lystbådehavnen på Strandvejen.

De to var begge til en fest på en båd, hvor der desuden var en række andre mennesker samlet. De to kendte tilsyneladende ikke hinanden, men det forhindrede ikke koldingenseren i – angiveligt – at vælge pigen omkuld på jorden, mase hendes hoved ned i asfalten, hvorefter han sparkede hende to gange på kroppen.

Pigen kom ikke alvorligt til skade ved overfaldet og var også selv i stand til at anmelde den 31-årige. Dog pådrog hun sig mærker efter at være blevet mast i asfalten.

Manden blev søndag middag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding. Det blev han blandt andet på baggrund af, at han er kendt for tidligere at have begået lignende kriminalitet. Manden blev anholdt få timer efter overfaldet på en adresse i Fredericia.

Dommeren mente dog ikke, der var grundlag for på nuværende tidspunkt at varetægtsfængsle manden, og derfor blev anholdelsen i stedet opretholde i tre gange 24 timer - altså til på onsdag.

I den mellemliggende periode er planen, at der blandt andet skal afhøres flere vidner, oplyser Hans Hoffensetz, vagtchef, Sydøstjyllands Politi.

Mødende anklager, Marianne Iversen oplyser, at den 31-årige mand nægter sigtelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Aabenraa

Strømmen væk i syv minutter

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce