Annonce
112

16-årig pige fik mast hovedet i asfalten – koldingenser er anholdt for overfaldet

En 16-årig pige blev udsat for et overfald søndag aften. En 31-årig mand fra Kolding fremstilles i grundlovsforhør. Arkivfoto: Palle Herløv
Annonce

Opdateret 14.11 med udfaldet af grundlovsforhøret

Fredericia: Det var angiveligt en verbal udveksling, der lørdag aften klokken 18.15 resulterede i, at en 31-årig mand fra Kolding væltede en 16-årige fredericiansk pige omkuld på Lystbådehavnen på Strandvejen.

De to var begge til en fest på en båd, hvor der desuden var en række andre mennesker samlet. De to kendte tilsyneladende ikke hinanden, men det forhindrede ikke koldingenseren i – angiveligt – at vælge pigen omkuld på jorden, mase hendes hoved ned i asfalten, hvorefter han sparkede hende to gange på kroppen.

Pigen kom ikke alvorligt til skade ved overfaldet og var også selv i stand til at anmelde den 31-årige. Dog pådrog hun sig mærker efter at være blevet mast i asfalten.

Manden blev søndag middag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding. Det blev han blandt andet på baggrund af, at han er kendt for tidligere at have begået lignende kriminalitet. Manden blev anholdt få timer efter overfaldet på en adresse i Fredericia.

Dommeren mente dog ikke, der var grundlag for på nuværende tidspunkt at varetægtsfængsle manden, og derfor blev anholdelsen i stedet opretholde i tre gange 24 timer - altså til på onsdag.

I den mellemliggende periode er planen, at der blandt andet skal afhøres flere vidner, oplyser Hans Hoffensetz, vagtchef, Sydøstjyllands Politi.

Mødende anklager, Marianne Iversen oplyser, at den 31-årige mand nægter sigtelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce