Annonce
Vejen

16 testet positiv: Tican screener medarbejdere for at undgå smitte med covid-19 i Brørup

Medarbejdere på Ticans fabrik i Brørup bliver screenet for covid.19.  Virksomheden er den tidligere SB Pork, der  i 2019 blev fusionerede med Tican Fresh Meat A/S. Arkivfoto: Søren Dippel
Smittetrykket i Vejen Kommune er de seneste taget steget. Det har fået Tican Fresh Meat A/S - det tidligere SB Pork - i Brørup til at tage sine forholdsregler.
Annonce

Brørup: Det øgede smittetryk i samfundet samt enkelte tilfælde af covid-19 blandt medarbejderne har fået Tican Fresh Meat A/S til at screene medarbejderne i Brørup for at undgå at få smitte ind på fabrikken.

Virksomheden gennemførte mandag og tirsdag i denne uge en hurtigtest af alle medarbejdere på fabrikken i Brørup.

Ingen medarbejdere fik adgang til fabrikken, før de var testet negative. I alt blev der testet 416 personer, og heraf blev 16 konstateret positive.

Alle smittede blev efterfølgende testet af de regionale sundhedsmyndigheder og sendt i selvisolation i henhold til gældende retningslinjer.


I takt med det øgede smittetryk i samfundet har Tican gennem de seneste uger konstateret enkelte, sporadiske tilfælde af covid-19 blandt medarbejderne i Brørup. I den forbindelse har vores beredskabsplan stået sin prøve, og vi har gennemført en effektiv smitteopsporing.

Niels Jørgen Villesen, administrerende direktør, Tican Fresh Meat A/S


- I takt med det øgede smittetryk i samfundet har Tican gennem de seneste uger konstateret enkelte, sporadiske tilfælde af covid-19 blandt medarbejderne i Brørup. I den forbindelse har vores beredskabsplan stået sin prøve, og vi har gennemført en effektiv smitteopsporing. Set i lyset af det stadig stigende smittetryk i samfundet og for at beskytte både medarbejdere og virksomhed mod følgerne af covid-19 tog vi beslutning om at teste alle medarbejdere i Brørup, fortæller Niels Jørgen Villesen, der er administrerende direktør for Tican Fresh Meat A/S.

Hurtigtesten er en antigentest, der kan påvise covid-19.

Nu bliver det vurderet, om teststrategien skal udbygges med yderligere tests i de kommende uger. Alle indsatser foregår i en tæt dialog med de relevante myndigheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

Annonce