Annonce
Kolding

160 ledige lejligheder i to nye prestige-byggerier midt i Kolding

Kolding Sky er klar til indflytning til sommer. De første 18 lejekontrakter er sendt afsted til underskrift, og flere er på vej. Lejeniveauet ligger fra 6900 kroner om måneden til 15.000 kroner til lejligheden på toppen. Foto: Søren Gylling
Hovedparten af lejlighederne i tre splinternye byggerier i Kolding var planlagt som ejerlejligheder. Men køberne kom ikke, så ejerne har ændret strategi, så langt de fleste boliger nu er lejemål.

Kolding. Der er stadig rigtig gode muligheder for at komme til at bo i en luksuslejlighed med formidabel fjordudsigt i et af de to store prestigebyggerier, der lige i denne tid og frem mod sommerferien er klar til at tage imod de første beboere.

Selvom interessen for boligerne ifølge projektchef hos Home, Mette Hjære, er helt tilfredsstillende, så er der endnu omkring i alt 160 ledige lejligheder i henholdsvist PFA's to 14 etager høje boligtårne kaldet Fjordbrynet ved Skamlingvejen og det markante 19 etagers byggeri kaldet Kolding Sky i Design City. AP Pension overtog Kolding Sky-projektet og har nu opført byggeriet, efter at Bjert Invest havde arbejdet med det i nogle år.

Kolding Sky lagde oprindeligt fra land som et rent ejerlejligheds-projekt, men det har AP Pension ændret, så der nu er tale om ren udlejning af alle 98 lejligheder, som står klar til indflytning til sommer.

Mette Hjære oplyser, at der ud af de 98 mulige er udarbejdet 18 lejekontrakter, som er sendt til underskrift - og flere er på vej.

- Det er hurtigere end forventet, fortæller Mette Hjære.

Annonce

Tårnene

PFA-tårnene ved Skamlingvejen blev begge startet op som en kombination af leje- og ejerboliger, og det var hensigten, at de otte nederste etager skulle udlejes, mens de seks øverste skulle sælges. Men også her har interessen for at købe og eje indtil videre ladet vente på sig.


Efter stor efterspørgsel på muligheden for at bo til leje på toppen, valgte PFA at efterkomme det ønske og gøre hele tårn et til udlejning.

Mette Hjære, projektchef, Home


I de to tårne med i alt 104 lejligheder - 52 i hver - er der indtil videre solgt knap 30 procent i det tårn, som er klar til indflytning til sommer - mens PFA har valgt at gøre det andet tårn til udelukkende udlejningsboliger.

- Efter stor efterspørgsel på muligheden for at bo til leje på toppen, valgte PFA at efterkomme det ønske og gøre hele tårn et til udlejning. Derudover valgte PFA efter ønske fra kommende lejere at ændre lidt på indretningen, så flere af lejlighederne nu har større køkken/alrum og stue. Det betød, at vi i en periode måtte lukke ned for aktiviteten, fortæller projektchefen.

Så tårn et er altså i dag ren udlejning, og alle lejlighederne står netop nu klar til indflytning. I dette tårn er otte af de 52 lejligheder udlejet, og flere er på vej, oplyser Mette Hjære.

I tårn to, hvor altså knap 30 procent af lejlighederne er solgt, flytter de første beboere ind til sommer, så dette tårn forbliver en kombination af eje- og leje. Lige nu er tre lejligheder udlejet her, og flere er på vej, oplyser Mette Hjære.

Hun fortæller, at der også er reservationer i begge tårne.

- Reservationerne er typisk til kommende beboere, der bor i en ejerbolig, som skal sælges, før de vil indgå en endelig lejekontrakt, fortæller Mette Hjære.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Erhverv

Montører overfuses af vrede kunder på hjemmekontoret: Nu får de hjælp til at nedtrappe konflikterne

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

Annonce