Annonce
Tarm

17-årig vestjyde udgiver ny sang: Victor er lidt ude af kontrol

Victor Stokholm er opvokset i Skjern, men i dag er han bosat hos sin far på Fanø. Foto: Morten Fog
17-årige Victor Stokholm, der er opvokset i Skjern og i dag bosat på Fanø, har netop udsendt sit andet singleudspil.

Skjern/Fanø: Victor Stokholm har det fint med at have kontrol over tingene, og det går efter sigende godt langt hen ad vejen. Men på nogle områder halter det lidt.

- Noget så banalt som kærlighed og andre følelser har man givetvis ikke kontrol over - og det hader jeg.

Han er 17 år, opvokset i Skjern og i dag bosat hos sin far på Fanø. Og lige nu er Victor Stokholm aktuel med sangen 'Out of control', som er singleudspil nummer to fra den unge vestjyde, der for tre måneder siden debuterede med 'Look at it':

- Jeg har planer om at skrive en masse ny musik, og det næste nummer er allerede i ovnen - endda på dansk. Jeg er blevet spurgt, om jeg er bange for at skrive på dansk, fordi det bliver for personligt. Det synes jeg slet ikke, for det er jo derfor, det er fedt, siger Victor Stokholm, der går i 1.g på Esbjerg Gymnasium:

- På grund af coronakrisen er alle arrangementer aflyst, og derfor kommer jeg heller ikke ud at spille job til sommer - men det har jeg store ambitioner om i fremtiden, tilføjer sangeren og musikeren, der i høj grad blev sporet ind på den retning, da han var elev på Lunderskov Efterskole vest for Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce