Annonce
Tønder

Unge blev frarøvet jakker og telefoner: Nu er 18-årig fængslet for gaderøveri ved supermarkeder

Det var ved Fakta på Kongevej i Tønder, at røverierne på åben gade fandt sted i marts. Arkivfoto: Martin Franciere
To unge mænd, en 18-årig sønderjyde og en 19-årig fra Nakskov, er nu varetægtsfængslede efter det dobbelte gaderøveri, der fandt sted på Kongevej i Tønder den 28. marts.
Annonce

SØNDERBORG/TØNDER: En 18-årig mand er blevet fremstillet ved Retten i Sønderborg, sigtet for at have været en del af de to gaderøverier, der med kort mellemrum blev begået i Tønder ved 19.15-tiden torsdag den 28. marts. Det oplyser politikommissær Jens Peter Rudbeck fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Her blev to unge, en 15-årig dreng og en 22-årig mand begge frarøvet deres jakker, punge og mobiltelefoner indenfor få minutter i området ved supermarkederne Fakta, Rema 1000 og Aldi på Kongevej.

De nu to fængslede var en del af en gruppe på i alt fem unge, som efterfølgende stak af fra stedet i en grålig Skoda.

De endte senere den aften i en biljagt, og flugten endte i Bolderslev, hvor de unge kørte galt. Her kunne politiet anholde én på stedet og efterfølgende tre tilskadekomne på skadestuen. En sidste gerningsmand stak dengang af fra stedet.

Annonce

Hovedaktør

- Han kommer fra den nordlige ende af politikredsen og er varetægtsfængslet for gaderøveri, siger han.

Den nu fængslede 18-årige er sat bag lås og slå til samme dato som den første, der blev fængslet i sagen, oplyser Jens Peter Rudbeck:

- Han er foreløbigt varetægtsfængslet indtil den 26. april. Sagen i dag kørte for lukkede døre, og han er derfor sigtet for gaderøveri med mere - uden vi dog endnu kan gå i detaljer med, hvad han udover gaderøveriet er sigtet for. Vi opretholder sigtelsen på de andre, siger han og tilføjer:

- Vi anser den 18-årige for at være en af hovedaktørerne bag de to røverier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce