Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

18 mål inden pausen: Det stærke SønderjyskE-forsvar blev overmandet

SønderjyskE-lejren skal formentlig bruge en del tid på forsvarsspillet inden mandagens ligakamp i Kolding. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
SønderjyskE-træner Jan Pytlick ærgrede sig over, at Skjern fik for mange mål centralt, da hans hold røg ud af pokalturneringen med et nederlag på 27-33.
Annonce

Jan Pytlick var ærgerlig, men fattet efter sit første nederlag som SønderjyskE-træner.

Skjern tog revanche for kæmpenederlaget i ligapremieren og vandt 33-27 i Skansen.

- Jeg synes, at 18 mål i første halvleg er for meget. Vores midterforsvar har problemer med at styre deres krydsspil og indspil til stregen. De får alt for mange mål centralt i den periode. Der synes jeg lige, vi manglede de sidste gram, sagde Pytlick, der så sit hold være bagud 16-18 ved pausen efter en tidlig føring på 6-3.

- Det er det dér med, at hvis ikke vi får kittet vores forsvar sammen, så kommer vi i vanskeligheder, og det, synes jeg, vi kunne se i dag. Det har været vores våben, og når det så ikke fungerer, synes jeg, at man kan se, at vi stadig mangler noget som hold i de perioder, hvor vi kommer bagud. Der skal vi have kigget på, hvordan vi bliver skarpere, mente SønderjyskE-træneren.


Det er det dér med, at hvis ikke vi får kittet vores forsvar sammen, så kommer vi i vanskeligheder, og det, synes jeg, vi kunne se i dag.

Jan Pytlick, SønderjyskE-træner


Efter pausen scorede Skjern fem gang i træk, og fra 16-23 var der reelt ikke meget spænding tilbage i opgøret.

Annonce

For nemme mål

- Vi kunne godt have kommet tættere på dem, men der kom de for nemt til deres mål. Jeg synes specielt at de 18 mål i første halvleg er alt, alt for mange. De skulle have haft 13-14, og så havde det set anderledes ud, mente Pytlick.

Han var uden både Marcus Dahlin og Noah Gaudin, men han ville ikke undskylde sig med fraværet af to bagspillere.

- Jeg synes egentlig, at Jon (Andersen, red.) kom til nogle fine chancer, men i anden halvleg manglede han noget skarphed på det. Oskar (Sunnefeldt, red.) startede rigtig godt, men vi kan ikke rigtig holde kadencen. Jeg vender tilbage til forsvaret, og jeg tror, vi bliver presset af, at det ikke rigtig fungerer dernede, funderede han.

- Jeg synes, vi fik lidt bedre styr på det i anden halvleg, men der havde vi så lidt større problemer med at følge med scoringsmæssigt, sagde Pytlick, der også mente, at der manglede lidt redninger.

- Det er et godt hold, vi ryger ud til. Der er stadig ting, vi kan tage med fra kampen. Specielt angrebsmæssigt fra starten af kampen, hvor vi overhovedet ikke havde problemer med at score. Så der er masser af ting at tage med. Også den læringsproces med, hvad vi gør, når vi er bagud, og hvordan vi får gjort os skarpere, for der var situationer, hvor vi stadig leder efter tingene.

SønderjyskE kan lede videre på mandag, hvor holdet spillet udekamp mod KIF Kolding i ligaen, hvor der hidtil er gjort rent bord med tre sejre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce