Annonce
112

1800 besøgende trodsede vejret på Blue Bridge Festival: Alt fra jazz til hård rock

Privatfoto
Cirka 1800 besøgende trodsede vejret for at tage til dette års Blue Bridge Festival, der bød på hovednavne som Barselona og Carl Emil Petersen samt lokale bands fra Stenderup-halvøen.

Sdr. Bjert: Omkring 1800 besøgende troppede op til musik, fadøl og god stemning til Blue Bridge Festival lørdag i Sdr. Bjert. Det er det største antal gæster til Blue Bridge Festival nogensinde, selvom det regnede en stor del af dagen.

- Vejret taget i betragtning, så er vi meget tilfredse med, at vi kunne trække 1800 personer på en halvkedelig lørdag. Det er klart, det dårligste vejr vi nogensinde har haft, men der var stadig flere gæster end nogensinde, siger Leendert Bjerg, der er næstformand for Blue Bridge Festival.

Det blev til cirka 200 flere besøgende end de cirka 1600, der besøgte festivalen sidste år. Det flotte fremmøde skyldtes blandt andet, at festivalen havde gjort en ekstra indsats for at blive synlige i Kolding.

Musikprogrammet med hovednavnene Barselona og Carl Emil Petersen var stærkere, end det har været tidligere år.

- Det er sjovt at få de der store navne, der er lidt oppe i den professionelle ende af skalaen. Musikprogrammet i år var efter min mening det bedste, men også det bredeste, vi har haft, siger Leendert Bjerg.

Annonce

Holder det lokalt

Programmet var ellers fyldt ud med lokale bands fra Stenderuphalvøen. Der blev spillet alt fra jazz til hård rock.

Med et omfattende musikprogram og 1800 besøgende var der behov for, at logistikken var i orden. Her trak arrangørerne på erfaringer fra tidligere år samt hjælp fra omkring 150 frivillige.

- Kunstnere som Barselona og Carl Emil kommer med noget andet grej, og regnen gav også nogle logistiske udfordringer, men vi er ved at være erfarne i det. Vi fik også stor hjælp af cirka 150 frivillige, som sikrede, at gæsterne havde en god oplevelse og musikerne blev taget godt imod, selvom vi er en lille festival, og vi er amatører, der driver det, fortæller Leendert Bjerg.

Kort og godt var årets Blue Bridge Festival en succes på trods af vejret. Arrangørerne er tilfredse årets festival, og de ser frem til at byde på mere af samme stemning næste år, oplyser næstformand for Blue Bridge Festival, Leendert Bjerg:

- Vi holder fast i den profil, vi har nu, hvor de fleste bands kommer fra Stenderuphalvøen. Det giver en speciel synergi mellem publikum og musikerne. Der er til gengæld plads til et par hundrede gæster mere, så de skal da være velkomne næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce