Annonce
Livsstil

1870 motionister får mere plads

Opstrammerens leder, Randi Christiansen, sammen med foreningens formand, Lars Friis, og bestyrelsesmedlem Bent Glarup, studerer tegningerne for den kommende udvidelse. Arbejdet er begyndt. Privatfoto
Foreningen Opstrammeren, der har holdt til på Bygnaf i 12 år, udvider lokalerne. Pris: 4,6 millioner. Planerne for Jomfrustien har givet motionsfolkene mere lyst til at blive på adressen.
Annonce

HADERSLEV: 1870 motionister får snart mere plads til at løfte, løbe, svede og pumpe jern. Foreningen Opstrammeren er ved at virkeliggøre en plan, der opstod i 2018 og som i denne tid betyder, at en gravemaskine er i sving ved motionscentrets adresse på Bygnaf.

Til august kan medlemmerne tage 270 kvadratmeter fordelt på tre etager – samme størrelse som det nuværende center - i brug.


Vi vil gerne blive, hvor vi er. Det er meget centralt.

Randi Christiansen, leder af motionscenteret Opstrammeren


Pris: 4,6 millioner.

Foreningen lægger selv 3,5 millioner i byggeriet, mens ejendommens to ejere bidrager med resten. Opstrammeren er en velpolstret forening med en egenkapital på cirka fem millioner kroner.

Annonce

Gode parkeringsforhold

- Vi vil gerne blive, hvor vi er. Det er meget centralt. Der er gode parkeringspladser nær ved, og busstationen er tæt på. Når vi ser de planer, der er for Jomfrustien, bliver vores placering endnu mere central, siger den daglige leder af Opstrammeren, Randi Christiansen.

Kimen til udbygningen blev lagt, da bestyrelsen holdt det årlige møde med repræsentanter for de cirka 40 frivillige instruktører. Her var et af spørgsmålene: Er der plads nok, og er Bygnaf det rigtige sted?

Svaret var, at, jo, der manglede plads, men adressen var den rigtige. Resultatet blev, at bestyrelsen vedtog den omfattende investering, som senere ifølge en pressemeddelelse fra Opstrammeren fik fuld opbakning på en ekstraordinær generalforsamling i efteråret 2020.

Opstrammeren har holdt til på Bygnaf i 12 år. Inden da boede den i lokaler i Nørregade, der tidligere havde huset en danseskole. Nu skulle motionscentrets hjem til gengæld være sikret en rum tid endnu: Foreningen har indgået en aftale om en 20 års lejekontrakt, der samtidig fastfryser den nuværende husleje.

Til august skal resultatet af byggeriet gerne se sådan her ud.

- Det er ikke meningen, at vi skal være flere medlemmer. Vi har ene og alene valgt at udvide centret for at give vores medlemmer og instruktører mere plads og bedre forhold, siger formanden, Lars Friis, i pressemeddelelsen.

Opstrammeren råder i dag over 1234 kvadratmeter. Tilbygningen vil blandt andet give et større lokale til spinning og et større lokale til vægt- og styrketræning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce