Annonce
Tønder

2000 liter øl: Bierfest gør status

Bierfesten i Bredebro trak fulde huse, og håbet er, at man også i 2021 kan samle omkring 700 festglade gæster til en ny udgave. Foto: Jacob Schultz
Skal 700 gæster have en god fest, så er der meget, der skal fungere i kulissen. Alt klappede for weekendens Bierfest i Bredebro, og efter alt at dømme gentager man succesen i 2021.

BREDEBRO: Der var i udtrykkets bedste forstand fart på ved weekendens Bierfest i Bredebro. Holdet bag kan se tilbage på en vellykket femte udgave, og sætter i øvrigt snart gang i arbejdet med at skabe planerne for næste års storfest, fortæller Henrik Andersen, som er med inde over arrangementet i Bredebro Hallen.

- Det kørte rigtig godt, og det hele blev taget kanongodt imod. Det gik strygende lige fra de super gode schnitzler fra Bredebro Kro til hele festen, forklarer han.

Alt er imidlertid ikke helt opgjort endnu. Som noget nyt indførte man også Mobilepay ved årets fest, og disse tal mangler endnu - men Henrik Andersen vurderer, at alt ser fornuftigt ud.

- Vi prøvede som noget nyt at få Mobilepay til i år. Det har jeg ikke fået de sidste tal for, men jeg tror, det ser fornuftigt ud. I næste uge mødes vi med ambassadørerne og tager en snak om det er til at fortsætte med at skaffe gæster. Er det sådan, så er vi også på plads i 2021, fortæller han.

Ambassadørrollen fungerer sådan, at der er én ambassadør tilknyttet hvert af de 16 borde ved festen. Ambassadøren har så til opgave at få billetterne solgt.

Annonce

2000 liter øl

Selvom der ikke ligger resultater klar i form af hårde tal endnu, så vidner baren i hvert fald om, at de 700 gæster havde et brag af en fest, forklarer Henrik Andersen:

- Vi fik sendt cirka 2000 liter øl afsted, og så er der også alt det andet. Der gik vel 1500-2000 jägerbombs og cirka 2000 shots også. Men man kan omvendt sige, at de første knap 700 liter øl jo forsvinder fra start, for der skal alle jo lige have én at skåle på, siger han med et smil.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Studerende føler sig tvunget i praktik på trods af coronafrygt: Takker man nej, må man tage orlov

Annonce