Annonce
112

21-årig sigtet for spirituskørsel to gange på samme nat

Arkivfoto: Michael Bager

Kolding: Når man er påvirket af alkohol, må man ikke køre i bil. Det havde en 21-årig mand fra Kolding svært ved at forstå natten til fredag, da han blev sigtet for spirituskørsel ikke en, men to gange.

Første gang var klokken 02.40, hvor han blev sigtet for spirituskørsel på Vejlevej. Manden blev kørt på politistationen for at få taget blodprøve og senere løsladt.

Men det var ikke enden på hans aften. Igen klokken 04.25 blev den 21-årige mand stoppet og sigtet for spirituskørsel- denne gang i Engparken i Vamdrup. Politiet afventer svar fra blodprøve, før man kan give straf til manden.

- Når han er blevet stoppet to gange på en aften, kan det godt være, han skal have skærpet straf, men om det resulterer i en frakendelse af kørekortet, ved vi først, når vi har promilleerklæringen, forklarer vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce