Annonce
Kolding

22-årig idømt tre års fængsel for voldtægtsforsøg på Campus Living - anker øjeblikkeligt

22-årige Yunus Gazi Arslan er nu dømt for forsøg på voldtægt mod en dengang 20-årig kvinde med bopæl i Campus Living Kolding, der fandt sted i september 2021. Arkivfoto: Jonas Kollerup
22-årige Yunus Gazi Arslan er nu dømt skyldig i forsøg på voldtægt mod en ung kvinde i en ungdomsbolig i Kolding tilbage i september 2021.

Opdateret: På grund af et tidligere navneforbud i sagen undlod JydskeVestkysten at skrive navnet på den dømte. Men siden har Retten i Kolding oplyst, at navneforbuddet ikke blev forlænget, da den nu dømte ankede sagen til landsretten. Og da straffen er over ét års ubetinget fængsel, så fremgår navnet nu af historien. 

Kolding: 22-årige Yunus Gazi Arslan blev mandag eftermiddag idømt tre års ubetinget fængsel for forsøg på voldtægt mod en 20-årige kvinde fra Kolding tilbage i september.

En sag der i tiden efter skabte stor utryghed blandt de unge beboere i den orange kolos i Kolding.

Annonce

Nu er manden bag episoden dømt efter anklageskriftet, der lyder, at han omkring klokken 03 natten til mandag den 20. september tiltvang sig adgang til kvindens lejlighed i ungdomsboligerne Campus Living Kolding, der ligger ved Kolding Åpark.

Her tvang Yunus Gazi Arslan kvinden til først at lade sig sutte på kvindens tæer, inden han med trusler om vold truede hende til at udføre oralsex på sig. Bagefter forsøgte han at have samleje med kvinden både vaginalt og analt.  Alt sammen mod kvindens vilje.

JydskeVestkysten overværede ikke kvindens forklaring, da den foregik bag lukkede døre, men af anklager Anna Holm Christensen fremgik det, at kvinden var blevet vækket af manden, og at hun havde frygtet for sit liv.

Gerningsmand mente, de havde en aftale

Generelt blev kvindens forklaring af både dommer og domspanel fundet mere troværdig end den 22-årige Yunus Gazi Arslans, og de var alle tre enige i dommen.

Han havde nægtede sig skyldig med påstand om frifindelse, da der i hans optik ikke var tale om voldtægt men en frivillig aftale om seksuelle ydelser.

Han forklarede, at de to havde mødt hinanden om dagen i en Netto i Kolding, hvor de skulle have aftalt at mødes hos kvinden, hvor den 22-årige kunne kysse hendes fødder for et beløb på 10-15.000 kroner.

Efter at have drukket sig mod til begav Yunus Gazi Arslan sig ifølge forklaringen natten til mandag den 20. september hen til kvindens bolig, hvor han mødtes med kvinden, og seancen udspandt sig. Men i mandens optik var det altså frivilligt.

Han har nu valgt at anke dommen til landsretten med påstand om frifindelse.

Udover fængselsdommen skal Yunus Gazi Arslan også betale godt 93.000 kroner til kvinden for tort, ligesom han skal betale sagens omkostninger.

Annonce
Kultur For abonnenter

Da han blev fyret og havde kærestesorger, var det klubben, der samlede ham op: Hother er biker for life

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Dorthes 15-årige datter blev fundet død på sin efterskole: - Da de nævnte, at det var Sanja, rejste jeg mig, gik ind i stuen og skreg helt vildt

Navne For abonnenter

Stine fra Landmand søger kærlighed sagde ja til Niels hjemme i haven: - Der er ikke nogen af os, der passer ind på et slot eller i en kirke

EfB

Jeppe Højbjerg: Jeg er bekymret for EfB’s fremtid

Esbjerg For abonnenter

Aleksander udsatte sig selv for smerte, da han brugte en lighter og en tøjklemme til at brænde et 30 centimeter motto på sin venstre arm: - Det blev nærmest en slags hjernevask

Hundredvis af ben amputeret, mulige dødsfald og topchef fyret med millionhåndtryk: Det her skal du vide om skandalesagen

Varde

Tidligere byrådsmedlem står frem og retter kritik mod kommunen i sag om mulig svindel med kommunale midler

Haderslev For abonnenter

Det krævede et prisdyk på 50 procent: Sønderjyllands billigste hus er endelig blevet solgt

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Esbjerg

Mystisk blomstertyveri: Alle friske skud fra Eriks havekrukker klippet af – gerningsmænd jagter måske farlig rus

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

EfB For abonnenter

EfB lukkede sæsonen med dødkedelige 94 minutter og 2-2 mod Jammerbugt: Mareridtet er forbi – eller er det?

Kultur For abonnenter

Succesforfatterens triste ungdom: Mobberi på seminariet kom til at præge hele hendes liv

Billund

Maria deler sin overvægt ærligt på sociale medier - også når det går den forkerte vej: - Jeg har altid spist, når livet gjorde ondt

Annonce