Annonce
Aabenraa

22-årig mand stak af fra færdselsuheld: Afsløret af nummerplade

Foto: LocalEyes


Aabenraa: En 22-årig mand fra Tinglev kørte torsdag aften lidt efter kl. 20 ind i en 35-årig kvindes bil og stak af fra stedet. Politiet fandt dog hurtigt den 22-årige mand, da et kvikt kvindeligt vidne havde set uheldet og dernæst fundet den 22-åriges nummerplade, som var faldet af ved påkørslen. Nummerpladen lå tæt uheldsstedet, og det var derfor ikke svært for ordensmagten at finde den pågældende mand.

Uheldet skete ved, at den 22-årige mand valgte at se stort på sin ubetingede vigepligt, og det resulterede i et sammenstød med den anden bil i krydset ved Sønderskovvej og Rugkobbel.

Sammenstødet resulterede kun i materiel skade og således kom ingen af de implicerede til skade, omend den 35- årige kvinde var rystet efter at være blevet påkørt. Den 22-årige bliver nu sigtet for flere færdselsforseelser - herunder at stikke af fra uheldsstedet og ikke holde sin ubetingede vigepligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Kolding

Efter krisemøde: Nyt forlig og fremtidens Kolding Havn ventes klar inden jul

Annonce