Annonce
112

22-årige Lasse blev kørt ned: - Jeg så ikke hans ansigt så godt, da han kiggede ned i sin telefon

22-årige Lasse Dalhoff studerer til dagligt på International Business College i Kolding. Privatfoto.
Fredag aften blev Lasse Dalhoff kørt ned af en bilist, der ifølge Lasse, var optaget af sin mobiltelefon. I øjeblikket kan han ikke gå meget, før det begynder at gøre ondt.
Annonce

Kolding: Lørdag kunne JydskeVestkysten skrive, at en cyklist var blevet kørt ned af en personbil i krydset mellem Vejlevej og Nordre Ringvej fredag aften omkring 18:45.

Det var 22-årige Lasse Dalhoff, der kom cyklende på Vejlevej i nordvestlig retning og ville svinge til højre på Nordre Ringvej. I svinget blev han påkørt af en personbil, som forlod stedet uden at give sig til kende.

- Føreren var en ung herre - jeg vil skyde på midt i tyverne. Jeg så ikke hans ansigt så godt, da han kiggede ned i sin telefon, fortæller Lasse Dalhoff.

Bilisten ramte Lasse Dalhoff med fronten af bilen, og Lasse husker, at han ryger op ad siden på bilen. Til at starte med var han stensikker på, at det var en VW Polo eller Golf, men efterfølgende er han blevet usikker på mærke og model. Dog hersker der ingen tvivl om, at bilisten vidste, han havde gjort noget forkert.

- Der er slet ingen tvivl om, at han forsøgte at komme væk i en fart. Han gassede virkeligt op, fortæller Lasse Dalhoff.

Annonce

Føles som tæsk

Fire vidner stoppede, men i sin rundforvirring fik Lasse Dalhoff sagt, at han var okay og blev kørt hjem af et af vidnerne. Senere på aftenen bliver han kørt på hospitalet. Lige nu kan han næsten ikke gå efter uheldet med store smerter i det ene ben og albue, samt nakke og ryg. Cyklen er gået helt i stykker.

- På hospitalet fortalte de mig, at jeg ikke har nogen indre blødninger, men muskelblødninger. Så derfor føles det lidt som om, at jeg har fået tæsk, fortæller Lasse Dalhoff.

Og havde bilisten nu stoppet, ville Lasse Dalhoff have tilgivet ham.

- Det værste af det hele er, at havde han stoppet, så havde jeg ikke anmeldt ham. Selvfølgelig skal man aldrig køre med hovedet i telefonen, men det er en ærlig fejl, fortæller Lasse Dalhoff.

Hvis nogen har set en personbil påkøre en cyklist fredag den 13. december klokken 18:45 i krydset mellem Nordre Ringvej og Vejlevej, vil Sydøstjyllands Politi gerne høre fra vedkommende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce