Annonce
Varde

23-årig iværksætter fra Ølgod fik sit idol fra Løvens Hule som forretningspartner

Ronnie Olesen står bag Geekd.dk, it-butik der er både fysisk it-butik og onlinesalg. Han deltog i Løvens Hule for at få Jacob Risgaard som partner - nu er ambitionen verden.
Annonce

Ølgod: Iværksættersuccesen Geekd.dk startede i svigerforældrenes stald i Ølgod, men i dag har Geekd kombineret onlinebutikken med en fysisk butik.

Den kombination har den ene af Løverne i DR-programmet Løvernes Hule, Jacob Risgaard, selv stor succes med - og nu er han partner i Ronnie Olesens Ølgod-virksomhed.

Jacob Risgaard har med sine butikker og online-salg i Coolshop skabt en international millionforretning ved at kombinere de digitale muligheder med fysiske butikker, og derfor ser han et kæmpe vækstpotentiale i vestjyske Geekd.

- Ronnie har på rekordtid formået at skabe en succesrig forretning, der har fokus på onlinedelen med fysiske butikker i ryggen. Det er en virksomhedsstrategi, vi selv bruger hos Coolshop, hvor legetøjskategorien på webshoppen understøttes af fysiske legetøjsbutikker. Onlineshopping går kun én vej, og det er frem, men vi må ikke glemme butikkerne, siger Jacob Risgaard.

Torsdag aften kunne alle se Løvens Hule på DR, hvor en nervøs Ronnie Olesen gik derfra med sit drømmescenarie.

Jacob Risgaard er nu partner med 35 procent, og det giver tro på drømmene.

- Vi er i fuld gang med at planlægge næste butik. Jeg skal skabe en kæde på it-området. Hvis man kan sammenligne med noget, er det Jysk, der har butikker i de fleste byer, siger Ronnie Olesen.

Han er 23 år og startede det hele i svigerforældrenes garage. Nu er der udsigt til kæmpe vækst, og foreløbig er han blevet væltet af lykønskninger ovenpå succesen i Løvens Hule i aftes.

- Selvom jeg først gik i seng klokken 02, var min telefon igen rødglødende, fra jeg stod op i morges, siger han.

De seneste 14 dage har han redesignet Geekd.dks hjemmeside og opgraderet alt, for tidligere erfaringer fra virksomheder, der har haft medvind i Løvens Hule, er, at interessen kan blive så stor, at den lægger alt ned.

JydskeVestkysten følger op med et portræt af Ronnie Olesen senere i dag.

Ronnie Olesen, th, har fået indfriet sine drømme og har fået Jacob Risgaard fra Løvens Hule som partner. Her ses han Kasper Antonsen, der ejer ti procent af virksomheden. Arkivfoto: Morten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce