Annonce
Varde

23-årig mand har erkendt groft indbrud på badehotel

Restauratør Allan Jylov efter det grove indbrud ved Henne Mølleå. Foto: Morten Nielsen
Sydøstjyllands Politi har sigtet 23-årig for tredobbelt indbrud i restaurant i Juelsminde. Som en tillægsgevinst blev et indbrud ved Henne Mølleå også opklaret.
Annonce

Henne Mølleå/Horsens: Fredag formiddag blev en 23-årig mand varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Horsens. Han er sigtet for adskillige indbrud i restauranter - blandt andet et på Henne Mølle Å Badehotel. Han blev taget i forbindelse med et tredobbelt indbrud i Liniepavillonen i Juelsminde.

Den 23-årige kommer fra det vestlige opland til Horsens.

Sydøstjyllands Politi anholdte ham torsdag middag efter ransagninger af flere adresser. Den 23-årige er også sigtet for indbrud og tyveri to andre steder, nemlig Slot Møbler i Lem i Ringkøbing-Skjern Kommune og altså Henne Mølle Å Badehotel i Varde Kommune.

Dertil kommer en sigtelse vedrørende øvrige tyvekoster.

Indbruddene mod Liniepavilionen er sket via knusning af rude, opbræk af pladen, der kom for ruden, og opbræk af hovedindgangen. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Erkender et af tre indbrud

Sydøstjyllands Politi mener, at den 23-årige har en makker, hvilket han selv nægter.

Han kan dog erkende at have begået det seneste af de tre indbrud i Liniepavillonen samt indbruddet mod badehotellet ved Henne Mølleå.

Det var forsvareren Klaus Therkildsen, der talte på vegne af den 23-årige, som ikke selv havde noget at sige.

Af hensyn til den videre efterforskning blev dørene til grundlovsforhøret lukket efter oplæsningen af sigtelserne og forsvarerens kommentar til dem.

Men den 23-årige blev altså varetægtsfængslet i fire uger.

Ved indbruddet på Henne Mølle Å Badehotel natten til torsdag blev to af restauratør Allan Jylovs dæk skåret op. Allan Jylov sov på hotellet, så indbruddet kunne være endt som et hjemmerøveri.

Der blev stjålet PH-lamper til en samlet værdi på cirka 250.000 kroner under indbruddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce