Annonce
Nordtyskland

23-årigt kvindeligt drabsoffer så altid kun livets lyse sider

Nathalie Minuths mor, Helene Leibecke, har indrettet en mindereol for sin datter i dagligstuen. Foto: Inga Gercke.
Familie, kæresten og vennerne skildrer det 23-årige drabsoffer Nathalie Minuth som en enestående person, der kunne nyde selv livets mindste stunder. I sensommeren blev den unge kvinde fundet myrdet i et buskads ved grænsen.

SÜDERLÜGUM: I sensommeren 2019 rystede en voldsforbrydelse hele Nordfrisland. Den 23-årige Nathalie Minuth fra Stadum blev fundet død i et buskads i nærheden af Süderlügum lige ved den dansk-tyske grænse.

Endnu er omstændighederne ikke afklaret, ligeså lidt som forbindelsen til en lastbilchauffør fra Humptrup, der fortsat sidder varetægtsfængslet i sagen.

I regionen svirrer det bestandig med nye rygter, der ofte kun handler om den mulige gerningsmand. Desværre bliver offeret ofte glemt i sådanne sager.

Annonce
- Hun var i stand til at nyde hvert eneste af livets små øjeblikke. Det gjorde hun faktisk bestandigt, ja egentlig hver eneste dag.

Helene Leibecke, Nathalies mor.

Elsket og dybt savnet

Så i samtaler med Nathalies familie og venner bliver her gjort et forsøg på at skildre, hvem den unge kvinde var og hvad, der gjorde hende til noget særligt og dybt savnet.

- Hun var i stand til at nyde hvert eneste af livets små øjeblikke. Det gjorde hun faktisk bestandigt, ja egentlig hver eneste dag, fortæller Nathalies mor, Helene Leibecke.

Kæresten fortæller også om en helt speciel person, som han mødte på et diskotek i marts i år. Først afviste hun ham, men nogle uger senere var forelskelsen pludselig gensidig.

- Vi var hurtigt ret sikre på, at det var den store kærlighed, fortæller kæresten, som ikke ønsker sit navn frem.

Han forklarer, at Nathalie flyttede ind i hans lille halvanden værelses lejlighed i Stadum sammen med sine to katte, efter parret havde kendt hinanden i nogle uger.

- Nathalies livslyst gjorde altid indtryk på mig. Sådan en person har jeg aldrig mødt før, Alle skulle være bare en lille smule som hende, mener kæresten.

Søster og bedste veninde

Som Nathalies lillesøster, Celina siger:

- Jeg har ikke blot mistet min søster, men også min bedste veninde.

Den 23-årige Nathalie Minuth. Foto: Mindevideo på Youtube.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Formand bebuder sværm af politianmeldelser om støjgener og musiklarm ved populær badebro

Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];