Annonce
Nordtyskland

23-årigt kvindeligt drabsoffer så altid kun livets lyse sider

Nathalie Minuths mor, Helene Leibecke, har indrettet en mindereol for sin datter i dagligstuen. Foto: Inga Gercke.
Familie, kæresten og vennerne skildrer det 23-årige drabsoffer Nathalie Minuth som en enestående person, der kunne nyde selv livets mindste stunder. I sensommeren blev den unge kvinde fundet myrdet i et buskads ved grænsen.
Annonce

SÜDERLÜGUM: I sensommeren 2019 rystede en voldsforbrydelse hele Nordfrisland. Den 23-årige Nathalie Minuth fra Stadum blev fundet død i et buskads i nærheden af Süderlügum lige ved den dansk-tyske grænse.

Endnu er omstændighederne ikke afklaret, ligeså lidt som forbindelsen til en lastbilchauffør fra Humptrup, der fortsat sidder varetægtsfængslet i sagen.

I regionen svirrer det bestandig med nye rygter, der ofte kun handler om den mulige gerningsmand. Desværre bliver offeret ofte glemt i sådanne sager.

- Hun var i stand til at nyde hvert eneste af livets små øjeblikke. Det gjorde hun faktisk bestandigt, ja egentlig hver eneste dag.

Helene Leibecke, Nathalies mor.

Annonce

Elsket og dybt savnet

Så i samtaler med Nathalies familie og venner bliver her gjort et forsøg på at skildre, hvem den unge kvinde var og hvad, der gjorde hende til noget særligt og dybt savnet.

- Hun var i stand til at nyde hvert eneste af livets små øjeblikke. Det gjorde hun faktisk bestandigt, ja egentlig hver eneste dag, fortæller Nathalies mor, Helene Leibecke.

Kæresten fortæller også om en helt speciel person, som han mødte på et diskotek i marts i år. Først afviste hun ham, men nogle uger senere var forelskelsen pludselig gensidig.

- Vi var hurtigt ret sikre på, at det var den store kærlighed, fortæller kæresten, som ikke ønsker sit navn frem.

Han forklarer, at Nathalie flyttede ind i hans lille halvanden værelses lejlighed i Stadum sammen med sine to katte, efter parret havde kendt hinanden i nogle uger.

- Nathalies livslyst gjorde altid indtryk på mig. Sådan en person har jeg aldrig mødt før, Alle skulle være bare en lille smule som hende, mener kæresten.

Annonce

Søster og bedste veninde

Som Nathalies lillesøster, Celina siger:

- Jeg har ikke blot mistet min søster, men også min bedste veninde.

Den 23-årige Nathalie Minuth. Foto: Mindevideo på Youtube.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce