Annonce
Kolding

24-årig bandt sin kæreste fast, slog hende med et alubat og satte ild til hendes lejlighed

Genti Gubetini fra Kolding-området blev torsdag blandt andet dømt for flere tilfælde af vold mod sin kæreste. Det hele kulminerede med ildspåsættelse, grov vold, trusler og frihedsberøvelse af hende. Modelfoto: Jeppe Bøje Nielsen/Ritzau Scanpix
Koldingenseren Genti Gubetini satte sin daværende kæreste gennem helvede, da han natten til 22. februar i år holdt hende indespærret i en lejlighed i Hedensted og blandt andet slog hende med et aluminiumsbat. Retten i Horsens idømte ham i går to år og tre måneders fængsel for i alt 17 forhold.

Kolding: 24-årige Genti Gubetini, der kommer fra Kolding-området, havde en særdeles travl nat den 22. februar i år.

Her begik han nemlig ikke alene grov vold mod sin kæreste, men han nåede også at frihedsberøve hende og sætte også ild til hendes lejlighed i Hedensted, hvorefter han satte kurs mod Kolding sammen kæresten, hendes veninde og en ven.

På turen til Kolding begik han desuden trafikvold mod en tilfældig bilist, som han også truede på livet.

Køreturen sluttede med, at Genti Gubetini blev stoppet af politiet, hvorefter han kvitterede med at spytte betjenten i ansigtet i forbindelse med anholdelsen.

Alt dette har nu kostet den 24-årige en fængselsstraf på to år og tre måneder, efter han blev dømt ved Retten i Horsens torsdag.

Annonce

17 forhold

I alt er Genti Gubetini blevet dømt for 17 forhold. I lejligheden i Hedested bandt han kæresten fast med gaffatape, slog hende gentagne gange med et aluminiumsbat, tildelte hende knæspark, bandt et reb om halsen på hende og sagde noget i retningen af: "Hvordan vil du dø - hurtigt eller langsomt?".

Herefter spærrede han hende inde, og det viste sig at være kulminationen på et længere voldeligt forløb. Tidligere havde han således også slået hende i hovedet, bidt hende i låret og sat ild til hendes lejlighed - for blot at nævnte nogle af de 17 forhold, han ved Retten i Horsens blev dømt for.

Tidligere straffet

Den 24-årige er tidligere straffet, og det har blandt andet haft betydning for straffen.

- Han blev idømt to år og tre måneders ubetinget fængsel, hvor retten blandt andet lagde vægt på vidneforklaringerne og de objektive beviser i sagen, blandt andet en personundersøgelse af kvinden og fotografier. Ved strafudmålingen lagde retten vægt på forholdenes karakter og mandens forstraffe, og idømte ham altså to år og tre måneders fængsel, siger anklager Camilla Jørgensen i pressemeddelelsen.

Genti Gubetini blev fængslet straks efter, han havde fået sin dom, men udbad sig betænkningstid og overvejer nu, om han vil anke dommen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Esbjerg

Parmo's trold kan ses i Ribe

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce