Annonce
Billund

25 års jubilæum

PR-foto

Billund: Gitte Jakobsen, Vejle har 25 års jubilæum i Lego Koncernen fredag 21. juni.

Hun blev ansat i shows & events i 1994 som projectsupporter i modelgruppen og senere som projektleder og afdelingsleder for Business Development. I disse roller var hun tovholder på opgaver, som handlede om kompetenceopbygning og organisationsudvikling. Her fik Gitte Jakobsen en stor interesse for organisatorisk læring og afsluttede i 2010 en kandidat i pædagogisk psykologi.

Siden fortsatte karrieren i HR med at opbygge læringscentre i de lande, hvor Lego udvidede sin globale organisation. Opgaven var at udvikle et systematisk læringssystem og en lærende organisation, så medarbejdere på alle niveauer på tværs af kulturer og sprog udviklede samme høje kompetenceniveau for eksempel i lande som Tjekkiet, Ungarn, Mexico og Kina.

De sidste tre år har Gitte Jakobsen arbejdet med ledelsesudvikling og forandringsledelse i Strategy & Transformation-teamet, hvor hun er leder i forandringer i transformationsprojekter på tværs af Lego Koncernen.

Gitte Jakobsen beskrives som en værdsat medarbejder og kollega, der formår at skabe en stærk holdånd.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Løst trailerhjul gav massesammenstød

Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Varde

Købmand berørt over sur smiley: Der var ingen fare for fødevaresikkerheden

Annonce