Annonce
Billund

25 års jubilæum

PR-foto

Billund: Gitte Jakobsen, Vejle har 25 års jubilæum i Lego Koncernen fredag 21. juni.

Hun blev ansat i shows & events i 1994 som projectsupporter i modelgruppen og senere som projektleder og afdelingsleder for Business Development. I disse roller var hun tovholder på opgaver, som handlede om kompetenceopbygning og organisationsudvikling. Her fik Gitte Jakobsen en stor interesse for organisatorisk læring og afsluttede i 2010 en kandidat i pædagogisk psykologi.

Siden fortsatte karrieren i HR med at opbygge læringscentre i de lande, hvor Lego udvidede sin globale organisation. Opgaven var at udvikle et systematisk læringssystem og en lærende organisation, så medarbejdere på alle niveauer på tværs af kulturer og sprog udviklede samme høje kompetenceniveau for eksempel i lande som Tjekkiet, Ungarn, Mexico og Kina.

De sidste tre år har Gitte Jakobsen arbejdet med ledelsesudvikling og forandringsledelse i Strategy & Transformation-teamet, hvor hun er leder i forandringer i transformationsprojekter på tværs af Lego Koncernen.

Gitte Jakobsen beskrives som en værdsat medarbejder og kollega, der formår at skabe en stærk holdånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce