Annonce
Billund

25 års jubilæum

PR-foto

Billund/Kolding: Torsdag 27. juni har Flemming Jørgensen, Kolding, 25 års jubilæum i Lego Koncernen.

Flemming Jørgensen startede i 1987 i lære som automatikmekaniker i maskinvedligehold-færdiggørelsen på Højmarksvej. Her fortsatte han efter endt læretid frem til 1991, hvor han flyttede til modelproduktionen. Senere blev han koordinerende tekniker i et udviklingsteam, der lavede produktanimeringer samt programmering af miniland og modeller.

I 1995 blev shows & event-afdelingen etableret, og Flemming Jørgensen blev en del af afdelingen, der udviklede og byggede til mange større messer og showrooms.

I 2006 valgte Flemming Jørgensen at prøve kræfter uden for Lego Koncernen, for i denne periode at drive sin egen køkkenbutik. Dog vendte han tilbage til Lego i 2013.

I dag er jubilaren en stor del af udviklingen til Lego flagskibsbutikker globalt, og han har de sidste år udviklet meget nyt inventar, der skaber oplevelser for børn og voksne i Lego butikker og -showrooms. Han har ligeledes været meget involveret i alt inventar, der er installeret i Lego House Billund.

Jubilaren beskrives som en af virksomhedens foretrukne "go-to-personer", da han med sin store erfaring og faglige kompetencer altid giver konstruktiv feedback. Ligeledes er han vellidt blandt kollegaer og samarbejdspartnere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce