Annonce
Billund

25 års jubilæum

PR-foto

Billund/Kolding: Torsdag 27. juni har Flemming Jørgensen, Kolding, 25 års jubilæum i Lego Koncernen.

Flemming Jørgensen startede i 1987 i lære som automatikmekaniker i maskinvedligehold-færdiggørelsen på Højmarksvej. Her fortsatte han efter endt læretid frem til 1991, hvor han flyttede til modelproduktionen. Senere blev han koordinerende tekniker i et udviklingsteam, der lavede produktanimeringer samt programmering af miniland og modeller.

I 1995 blev shows & event-afdelingen etableret, og Flemming Jørgensen blev en del af afdelingen, der udviklede og byggede til mange større messer og showrooms.

I 2006 valgte Flemming Jørgensen at prøve kræfter uden for Lego Koncernen, for i denne periode at drive sin egen køkkenbutik. Dog vendte han tilbage til Lego i 2013.

I dag er jubilaren en stor del af udviklingen til Lego flagskibsbutikker globalt, og han har de sidste år udviklet meget nyt inventar, der skaber oplevelser for børn og voksne i Lego butikker og -showrooms. Han har ligeledes været meget involveret i alt inventar, der er installeret i Lego House Billund.

Jubilaren beskrives som en af virksomhedens foretrukne "go-to-personer", da han med sin store erfaring og faglige kompetencer altid giver konstruktiv feedback. Ligeledes er han vellidt blandt kollegaer og samarbejdspartnere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce