Annonce
Vejen

25 års jubilæum

Peter Thorning, fabriksdirektør, Grønvang Food ApS Vejen
Annonce

Den 1. november 2020 kan Peter Finn Thorning, fabriksdirektør på Grønvang Food ApS i Vejen, fejre 25 års jubilæum i Dragsbæk Gruppen.
Da Peter Thorning for 25 år siden tiltrådte en stilling i Dragsbæk Gruppen, var det som produktchef på Dragsbæk Margarinefabrik i Thisted, men i takt med gruppens vækst og udvikling har Peter Thorning været tilknyttet forskellige produktionsenheder, og har bidraget til den vækst, der er blevet skabt igennem årene. Dragsbæk Gruppen overtog i 2010 majoriteten i Grønvang, og den 1. november samme år udnævntes Peter Thorning til fabrikschef for margarinefabrikken i Vejen.
Peter Thorning besidder stor viden på både maskin- og produktsiden, og har igennem tiden været dybt involveret i både produktudvikling og etablering af nye produktionsanlæg. Det skal nævnes, at Peter Thorning var en af udviklerne af blandingsproduktet, Bakkedal, og senest har han spillet en nøglerolle i konverteringen af Grønvang fra traditionel margarinefabrik til producent af veganske alternativer til mejeriprodukter. Peter Thorning er en dygtig og kompetent medarbejder, der altid bidrager med et højt fagligt niveau. Han formår at bruge sin baggrund og erfaring til at løse store som små problemstillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Corona sender en hel skole hjem: 500 elever må tidligst komme i skole igen på tirsdag

Danmark

Lyt til Danmark fortæller: Journalist Kasper Løvkvist var øjenvidne til grædende statsminister - hør hans oplæsning her

Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce