Annonce
Billund

25 års jubilæum: Anette Jürgensen

Anette Jürgensen. PR-foto

Billund/Bredsten: Anette Jürgensen, Bredsten, har fredag den 12. juli 25-års jubilæum i Lego Koncernen.

Anette Jürgensen blev i marts 1986 ansat som operatør i pakkeriet på Højmarksvej. Anette har igennem en periode fra 1986 til november 2014 varetaget en lang række forskellige opgaver, som var knyttet til pakkeriet og bearbejdningsområdet.

I den forbindelse opbyggede Anette et stort kendskab til hele produktionsmiljøet og ikke mindst hendes fleksibilitet og nysgerrighed gjorde, at hun opbyggede et faglig niveau som hun sidenhen har gjort brug af. I 2002 færdiggjorde Anette uddannelsen som industrioperatør.

Anettes fleksibilitet og omstillingsparathed viste sig også gennem årene, hvor hun har været en del af dag, aften og nathold.

I forbindelse med udflytningen af pakkeriet i slutningen af 2014 søgte Anette nye udfordringer i støberiet på Kornmarken fabrikken. Her startede hun som operatør i modul 3 & 4 og prøvede kræfter med flere områder og moduler de kommende fire år.

I 2018 skulle der ske noget nyt og Anette startede i Lego Retail, som blandt andet varetager virksomhedens Consumer Service forretning. Anette har i det sidste år vist sin kunnen og fleksibilitet i forhold til de opgaver, hun er blevet stillet overfor, det være sig fra pluk og pakning af kundeordre til håndtering og udførelsen af selve forsendelsesdelen.

Anette har været et frisk pust til afdelingen og med hendes positive tilgang til tingene, er hun faldet godt til. Anette har en stor kontaktflade i form af tidligere og nuværende kollegaer og er kendt for sit gode humør og her let til latter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Et ja er et ja og binder alle partier i et forlig

Seks partier står bag. Seks partier fra Dansk Folkeparti til SF gik sammen og fik forhandlet et budget hjem – fint og uden de store problemer i øvrigt. For modsat naboerne i Haderslev og større kommuner som Kolding og Esbjerg er der styr på økonomien i Aabenraa. Ikke store og uhyggelige besparelser på børn, unge og ældre her. Tværtimod blev der råd til blandt andet at give skolerne lidt ekstra. Det var dog også helt nødvendigt. Penge til de ældre var der ikke, og det har fået kommunens seniorråd til i et høringssvar til budgettet at komme med dette krav til politikerne: Send flere penge, tak. ET NATURLIGT KRAV, for det er jo nærmest det, rådet er dannet for. At skabe så gode betingelser for kommunens ældre som muligt. Herunder at forlange flere penge i forbindelse med budgetforhandlinger. Kravene bliver ikke efterkommet, selv om byrådets populist par excellence, viceborgmester Ejler Schütt, selvfølgelig ikke kunne dy sig. Jamen, det må vi da se på, lød det sammenfattende fra DF’eren til jv.dk og JydskeVestkysten i begyndelsen af ugen, da vi skrev om Seniorrådets ønsker, og han understregede sin pointe ved at foreslå et møde i forligsgruppen inden for et par uger. Hvorfor sige nej til politisk sympati fra nogle vælgere, når muligheden nu bød sig? Nej vel, dertil er Ejler Schütts politiske næse alt for veludviklet. TIL GENGÆLD VAR der ikke megen respekt eller sympati at hente hos borgmester Thomas Andresen (V). – Undskyld mig, men hvor skal pengene komme fra, lød det nærmest arrigt fra borgmesteren, der bestemt ikke ser nogen anledning til at indkalde forligspartierne igen. Socialdemokratiets nye gruppeformand og nyudnævnte borgmesterkandidat, Erik Uldall Hansen, lod sig ikke friste. Også han står bag det forlig, partiet har givet og taget i. Selvfølgelig gør han det. – Vi har valgt, at børnene og folkeskolerne skulle have, sagde Uldall Hansen som begrundelse. Godt for det. Et ja er et ja, og et forlig er et forlig. Det ville tendere det useriøse at genåbne budgettet, blot et par uger efter det blev underskrevet, fordi man lige kom i tanke om, at der var nogle vælgergrupper, der ikke havde fået. Som om de var glemt. SÅDAN KAN DET POLITISKE arbejde ikke foregå. Nok er den økonomiske situation i Aabenraa fin, nok er der råd til lidt ekstra i 2020, men Aabenraa var for omkring et årti tilbage igennem store og voldsomme besparelser, og en gentagelse af dengang ønsker ingen i byrådet. Slet ikke ved at ødsle i gode tider. Derfor får Seniorrådet et klart nej til sine ønsker om flere penge. Og Schütt må naturligvis stå bag det forlig, han på sit partis vegne har indgået med Venstre, Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti, De Konservative og SF. Eller vælge at træde helt ud. Borgmesteren behøver ikke DF’s stemmer i byrådssalen. Men så langt går Ejler Schütt selvfølgelig ikke, og det var heller ikke tanken bag hans udmeldinger. Han fiskede såmænd bare efter lidt sympati. GOD WEEKEND

Sydjylland

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce