Annonce
forside

25 års jubilæum: Berit T. Madsen

Berit T. Madsen - jubilar hos DuPont. PR foto

Grindsted: Laborant Berit Therese Madsen har torsdag den 31. august 25 års jubilæum hos DuPont Nutrition Biosciences i Grindsted.

Berit startede i kvalitetsafdelingens næringsmiddellaboratorium i 1992. Her var hun frem til 1999, hvorefter hun siden har arbejdet på det vådkemiske emulgator-pharma-antioxidant og flavor- laboratorium.

Berit deltager i aften-, nat- og weekendarbejde. Det giver en særlig kontakt til operatørerne i produktionen, da der på disse tidspunkter ikke er så mange på arbejde. Det giver et stort ansvar og kræver modet til at træffe beslutninger, når man står alene på laboratoriet en sen nattetime, og det mod har hun.

Privat er Berit gift med Erik. De har tre børn, og hele familien drager fordel af den store hjemmeservice, som leveres af en altid omsorgsfuld kone, mor og "handy"-kvinde. Berit er et udemenneske, og hun går op sin have og sit hønsehold. Æggene bruges i bagværk - som kollegerne også får lov at smage.

Jubilæet fejres på dagen med en reception kl. 09.30, samt efterfølgende frokost for familie, venner og kolleger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce