Annonce
forside

25 års jubilæum: Hans Munkholm

Marketingchef Hans Munkholm har 1. august 25 års jubilæum i Jotun Danmark A/S.

Marketingchef Hans MunkholmVejle, har onsdag 1. august 25 års jubilæum i Jotun Danmark A/S, Kolding.

Hans Munkholm havde sin første arbejdsdag i Jotun den 1. august 1993 som markedsassistent i vores Jotun Powder Coatings segment, som sælger pulvermaling til industrien. I 1999 skiftede Hans Munkholm til dekorativ segmentet, som sælger maling, farve og lak til farvehandlere, professionelle malere og byggemarkeder, hvor han blev marketingkoordinator. I 2007 overtog Hans Munkholm stillingen som marketingchef, hvor han siden har styret al markedsføring i Jotun Danmark A/S. Sideløbende med sine arbejdsopgaver i Jotun, har han taget HD i afsætning.

Hans Munkholm er en vellidt kollega og samarbejdspartner, som brænder for markedsføring og de muligheder, der er for at markedsføre Jotun bedst muligt.

Hans Munkholm bliver fejret den 1. august ved en intern reception i firmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce