Annonce
Billund

25 års jubilæum hos Lego: Morten S. Skrydstrup

Morten Skovlund Skrydstrup. PR foto

Billund: Morten Skovlund Skrydstrup, Egtved, har onsdag 11. december 25-års jubilæum i Lego Koncernen.

Han blev ansat som værktøjsmagerlærling i Teknik Form, hvor han bestod sin eksamen med udmærkelse. Efter endt læretid blev Morten Skrydstrup ansat som værktøjsmager, og senere som konstruktør og mould driver i samme område.

I 2004 tog Morten den første lederrolle for lærlingene i Prototyping & Tooling, og i 2007 som manager for Manufacturing, hvor han senere blev udnævnt til senior manager. I 2015 blev Morten udnævnt til Director med ansvaret for Technical Mould Development.

Morten Skrydstrup er god til at se tingene i den store sammenhæng. Han ser muligheder frem for begrænsninger og prøver altid at nå frem til en god løsning for Lego Koncernen. Virksomheden nyder godt af Morten Skrydstrups viden og humor i hverdagen, hvilket bidrager til, at han er en meget vellidt kollega og medarbejder.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Annonce