Annonce
Billund

25 års jubilæum i Lego Koncernen

Lone Ringholm Andersen. PR-foto

Sdr. Omme: Lone Ringholm Andersen fra Sdr. Omme har onsdag 29. maj 25 års jubilæum i Lego Koncernen.

Hun blev i 1991 midlertidig ansat i pakkeriet på Højmarksvej på weekendhold. Senere, i 1996, blev Lone Ringholm Andersen fastansat på nathold fortsat i pakkeriet. Efter nogle år på nathold skiftede hun til dagholdet i 1999. Hun flyttede i 2002 med pakkeriet til Rugmarken, hvor hun arbejdede frem til 2007, hvorefter pakkeriet igen returnerede til Højmarksvej. Her arbejdede hun frem til 2014, hvor hun overgik til støberiet på Kornmarken fabrikken i modul 11-12 som TPM-operatør.

Lone Ringholm Andersen er en meget vellidt medarbejder og kollega; hun er pligtopfyldende og hjælper gerne sine kolleger, når behov opstår. Hun er desuden altid klar med en frisk bemærkning og er med til at skabe en god stemning i sit team.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce