Annonce
Billund

25 års jubilæum i Legoland: Fra pirat til bygningstekniker

Steffen Dan Laustsen. PR foto
Annonce

Billund-Filskov: Steffen Dan Laustsen har 23. august 25-års jubilæum i Legoland.

Legoland-karrieren begyndte som pirat i parken, og da sæsonen var slut, kom han ind på værkstedet, hvor han kunne bruge sin uddannelse som automekaniker, og det gav derfor også god mening, at han efter et par år som pirat blev fastansat på værkstedet.

Efter en årrække på værkstedet begyndte Steffen Dan Laustsen at arbejde med at lave animationer til Miniland både i Billund og til nye Legoland-parker. Den nye stilling bød også på mange rejser blandt andet til Florida, Malaysia og Dubai.

I dag er Steffen Dan Laustsen Building Service Engineer i teknisk-driftsafdelingen, hvor han står for at tilse alle bygningerne i Legoland og sørge for, at alt som ventilation, afløb og vand fungerer, som det skal.

Steffen Dan Laustsen har ikke kun fundet drømmejobbet i Legoland. Han har også fundet kærligheden. Efter nogle år på værkstedet faldt han for sin kone Lotte, som dengang var gartner. I dag bygger og reparerer Lotte Lego-modeller til Miniland, og ud over at dele arbejdsplads har parret to døtre, Cilla og Tanya, og bor på et nedlagt landbrug i Filskov.

Fritiden bliver blandt andet brugt på at passe have og heste. Steffen Dan Laustsen nyder også, når der er tid til at komme ud og cykle, og så har han en passion for motorkøretøjer. Han kører nemlig også motorcykel, og så har han lige købt en veteranbil, der skal sættes i stand.

Steffen Dan Laustsens jubilæum bliver fejret med en åben reception fredag 23. august kl. 11 i restaurant Pirate Ship på Hotel Legoland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce