Annonce
Billund

25 års jubilæum i Legoland: Fra pirat til bygningstekniker

Steffen Dan Laustsen. PR foto

Billund-Filskov: Steffen Dan Laustsen har 23. august 25-års jubilæum i Legoland.

Legoland-karrieren begyndte som pirat i parken, og da sæsonen var slut, kom han ind på værkstedet, hvor han kunne bruge sin uddannelse som automekaniker, og det gav derfor også god mening, at han efter et par år som pirat blev fastansat på værkstedet.

Efter en årrække på værkstedet begyndte Steffen Dan Laustsen at arbejde med at lave animationer til Miniland både i Billund og til nye Legoland-parker. Den nye stilling bød også på mange rejser blandt andet til Florida, Malaysia og Dubai.

I dag er Steffen Dan Laustsen Building Service Engineer i teknisk-driftsafdelingen, hvor han står for at tilse alle bygningerne i Legoland og sørge for, at alt som ventilation, afløb og vand fungerer, som det skal.

Steffen Dan Laustsen har ikke kun fundet drømmejobbet i Legoland. Han har også fundet kærligheden. Efter nogle år på værkstedet faldt han for sin kone Lotte, som dengang var gartner. I dag bygger og reparerer Lotte Lego-modeller til Miniland, og ud over at dele arbejdsplads har parret to døtre, Cilla og Tanya, og bor på et nedlagt landbrug i Filskov.

Fritiden bliver blandt andet brugt på at passe have og heste. Steffen Dan Laustsen nyder også, når der er tid til at komme ud og cykle, og så har han en passion for motorkøretøjer. Han kører nemlig også motorcykel, og så har han lige købt en veteranbil, der skal sættes i stand.

Steffen Dan Laustsens jubilæum bliver fejret med en åben reception fredag 23. august kl. 11 i restaurant Pirate Ship på Hotel Legoland.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Esbjerg

Parmo's trold kan ses i Ribe

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce