Annonce
forside

25 års jubilæum: Jørgen Søgaard

Jørgen Søgaard

Jørgen Søgaard, Kolding, har fredag den 1. februar, 25 års jubilæum i Legokoncernen.

Jørgen blev i 1994 ansat som grafiker i Kreativt Værksted, tilhørende virksomhedens reklameafdeling.

Efter syv år i Kreativt Værksted bliver afdelingen til In House Agency, hvor Jørgen fortsat arbejder med det grafiske arbejde, primært med Legoland og Lego Education.

I 2006 skifter Jørgen fra grafiker til grafisk projekt managerrollen, som grafisk specialist i graphic solutions, hvor Jørgen leverer grafisk knowhow i forhold til diverse nyheds projekt lanceringer - bl.a. kan nævnes Star Wars, Bionicle, Brick Headz og Lego Education med flere.

Jørgen har gennem alle årene leveret grafisk viden til virksomheden på højt niveau - derudover har Jørgen været en god kollega, både overfor sine kolleger samt samarbejdspartnere - og har deraf fået skabt mange tætte relationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om flystøj: Det kan staten ikke være bekendt

Det er en urimelig behandling, mange af naboerne til de kommende F-35 kampfly i Skrydstrup har udsigt til at få. Fredag præsenterede et bredt politisk flertal en aftale, som vil koste skatteyderne 250 millioner kroner i forskellige former for kompensationer til de støjramte naboer. Det er i sig selv mange penge, men det er dog kun godt en procent af det beløb, som staten bruger på selve købet af de 27 nye fly. Når man køber fly for 20 milliarder kroner, skal man også være parat til at betale en anstændig pris for at undgå, at naboer kommer i økonomisk klemme, fordi deres boliger vil falde i værdi. Man kan af gode grunde ikke på forhånd vide, hvad det værditab bliver, og derfor kan der ikke på nuværende tidspunkt afsættes et fast beløb. Men det gør det politiske flertal i en aftale, der ud over at være for nærig også er alt for firkantet. Staten vil tilbyde 117 boligejere tættest på flyvestationen, der bor i en såkaldt rød zone, at de kan få opkøbt deres ejendom. Til gengæld er der cirka 1500 beboere i en såkaldt gul zone lidt længere væk, som kun vil blive tilbudt en støjsikring til 70.000 kroner. Forsvarsminister Trine Bramsen (S) forsvarer sig med, at der ikke er juridisk grundlag for at udbetale erstatning for det værditab, der måske vil blive på grund af den forøgede flystøj. Men så må det politiske flertal træde i karakter som lovgivere og sørge for, at dette juridiske grundlag bliver skabt. Det må selvfølgelig ikke blive et tag selv-bord for husejere, der bare vil kunne påstå, at de har fået et kæmpe værditab og derfor skal have en erstatning. Det skal være en uvildig instans, som konkret skal vurdere, om ejendommene i området kommer til at tabe mere i værdi, end de måske ellers ville have gjort, hvis der ikke var købt nye kampfly. Det vil betyde, at staten ikke på forhånd kan vide, hvad udgiften til at dække naboernes tab bliver. Men det er en regning, alle skatteydere må være parat til at betale.

Danmark

Endelig plan for millionerstatning er landet: Støjramte F-35-naboer kan få 70.000 kroner i hånden

Annonce