Annonce
Tønder

25 års jubilæum Lisbeth Knag Tjørnelund

Lisbeth Knag Tjørnelund. Privatfoto
Annonce

Lisbeth Knag Tjørnelund, Klyden 17, Tønder, har lørdag den 15. august 25 års jubilæum hos DuPont Nutrition & Biosciences, hvor hun er tilknyttet salgsorganisationen i Brabrand og servicerer fødevarevirksomheder fra Norden, som anvender ingredienser fra DuPont.

Lisbeth Knag Tjørnelund er uddannet korrespondent i engelsk og fransk i 1995 og blev straks ansat i det daværende Laboratorium Visby i Tønder, som producerede mejerikulturer. Firmaet blev i 1999 overtaget af Danisco (det nuværende DuPont) og de administrative medarbejdere flyttede til Niebüll i Tyskland, hvor Danisco selv fremstiller mejerikulturer.

I 2010 blev Lisbeth Knag Tjørnelund tilknyttet Brabrand, men i det daglige arbejder hun mest ud fra Niebüll - i disse måneder løses opgaverne dog fra hjemmearbejdspladsen.

Omstillingen fra en lille, familiedrevet virksomhed til en stor, global koncern har til tider været udfordrende, men det trives jubilaren fint med.

- For mig er en god arbejdsdag, når jeg på forhånd ikke ved, hvad der skal ske. Jeg trives med selv at finde svar og løsninger på de henvendelser, jeg får fra kunderne, siger Lisbeth Knag Tjørnelund, som også er superbruger af flere af de it-systemer, der bruges i virksomheden.

Lisbeth Knag Tjørnelund bor i Tønder med sin mand og deres datter på 19, mens sønnen på 23 bor og går på universitet i Kolding. I sin fritid er hun aktiv i Tønder Løbeklub og snupper også gerne en tur på racercyklen sammen med sin mand, Lars. En del weekender tilbringes i sommerhuset på Rømø.

På grund af Corona er markeringen af jubilæet udsat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Annonce