Annonce
Varde

25 års jubilæum på HTH: Edith Christensen

Edith Christensen - jubilar hos HTH. PR-foto

Varde/Ølgod: Edith Christensen, Vestre Landevej 16, Varde, har mandag 29. august 25 års jubilæum på HTH i Ølgod.

Inden hun startede i virksomheden, havde hun sammen med sin mand en købmandsbutik, og senere var hun handicaphjælper og senest dagplejemor.

De første 12 år ved HTH var hun ansat i skuffeområdet og har siden haft ansvar for lageret ved Brandt i Varde. Her samler hun color-varer ind, efter de er blevet lakeret, og kører dem til Ølgod, hvor de bliver fordelt ud på fabrikken. Edith har i 13 år også været kasserer for fritidsklubben på fabrikken.

Hun er vellidt af både kollegaer og firmaet for sit smilende væsen og sin tilgang til sit arbejde.

I fritiden går Edith Christensen op i deres flotte have, og derudover har hun været en aktiv svømmer gennem 25 år. Familien har også et fritidshus i Sverige.

Hun er gift med Jens, og de har to sønner, to svigerdøtre og fem børnebørn i alderen fra fem til 12 år, som hun nyder at være sammen med og forkæle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Ansatte er dybt skuffede over lukning af Danfoss-fabrik: Jeg troede fandeme, det var løgn

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark

Kan have været fatalt for seks mennesker: 44 hoftepatienter har fået infektion på OUH

Danmark

Hudsygdom kan være skyld patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];