Annonce
forside

25 års jubilæum: Pia Mikkelsen

Pia Mikkelsen. Foto: Henrik Mark

Holsted: Pia Mikkelsen, Holsted, har 20. januar 25 års jubilæum hos SAGRO.

Pia Mikkelsen er fra Hejnsvig og kom i 1984 i lære som revisorelev i Grindsted. I 1993 blev hun ansat på regnskabskontoret i Give, som gennem fusioner blev SAGRO. I starten var der kun få taste-terminaler på kontoret til deling, men med en omfattende digitalisering af arbejdet med regnskaber, foregår alt arbejde nu foran en pc med flere skærme.Pia Mikkelsen har fulgt med udviklingen og har løbende taget kurser i alt det nye. Regnskabsarbejdet er meget sæsonbetonet, og det er vigtigt for Pia Mikkelsen, at der er mulighed for at planlægge arbejdet selv, altid med kunden i centrum.Hun har gennem flere år været aktiv med blandt andet håndbold, men de seneste år er det i højere grad kreative sysler og lokalt bestyrelsesarbejde fritiden er brugt på.

Privat bor hun med SAGRO-kollega og ægtemand Michael Troelsgaard. Den yngste af tre børn bor stadig hjemme.Jubilæet markeres fredag den 19. januar for kolleger og familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce