x
Annonce
forside

25 års jubilæum: Pia Mikkelsen

Pia Mikkelsen. Foto: Henrik Mark

Holsted: Pia Mikkelsen, Holsted, har 20. januar 25 års jubilæum hos SAGRO.

Pia Mikkelsen er fra Hejnsvig og kom i 1984 i lære som revisorelev i Grindsted. I 1993 blev hun ansat på regnskabskontoret i Give, som gennem fusioner blev SAGRO. I starten var der kun få taste-terminaler på kontoret til deling, men med en omfattende digitalisering af arbejdet med regnskaber, foregår alt arbejde nu foran en pc med flere skærme.Pia Mikkelsen har fulgt med udviklingen og har løbende taget kurser i alt det nye. Regnskabsarbejdet er meget sæsonbetonet, og det er vigtigt for Pia Mikkelsen, at der er mulighed for at planlægge arbejdet selv, altid med kunden i centrum.Hun har gennem flere år været aktiv med blandt andet håndbold, men de seneste år er det i højere grad kreative sysler og lokalt bestyrelsesarbejde fritiden er brugt på.

Privat bor hun med SAGRO-kollega og ægtemand Michael Troelsgaard. Den yngste af tre børn bor stadig hjemme.Jubilæet markeres fredag den 19. januar for kolleger og familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce