Annonce
Erhverv

25 nye medarbejdere søges: Padborg-virksomhed klar til stor udvidelse

Agri-Norcold har to frysehuse i Padborg, men nu installeres der også produktionsudstyr, så der kan pakkes brød og kager for Easyfood. PR-foto
I Padborg står Agri-Norcold og skal bruge 25 nye medarbejdere. De skal ansættes i nyt pakkeri, der etableres i samarbejde med Easyfood fra Kolding, som går efter at udvide sit marked.
Annonce

Padborg: Agri-Norcolds 35 medarbejdere i Padborg kan se frem til at få masser af nye kolleger.

Fremover vil logistik- og forsyningsvirksomheden med hovedsæde i Hobro nemlig ikke kun tilbyde køle- og frysefaciliteter til sine kunder på adressen Industrivej 2.

På terminalen få hundrede meter fra grænsen etableres nu også et pakkeri, og der skal i den forbindelse ansættes omkring 25 nye medarbejdere, fortæller Agri-Norcold i en pressemeddelelse.

Pakkeriet etableres i samarbejde med Kolding-virksomheden Easyfood, der har specialiseret sig i serveringsklare brød og kager til detailhandlen. I det nye pakkeri vil varerne fra Easyfood blive pakket om og lagt i bakker, der vil kunne sættes direkte på hyldene i butikkerne.

- Det er en meget betydningsfuld ordre for Agri-Norcold, og vi venter os meget af det her nye strategiske tiltag. Det er oplagt, at vi går ind og tilbyder vores kunder den service, at vi også pakker deres varer, når vi i forvejen opbevarer dem. Det gør hele processen mere strømlinet for vores kunder, siger administrerende direktør i Agri-Norcold Jan B. Nielsen.

Annonce

I gang fra 1. februar

Selv om produktionen på 10.000 kasser om dagen vil blive automatiseret ved hjælp af robotter, så vil etableringen af det nye pakkeri betyde næsten en fordobling af medarbejderskaren i Padborg.

Forventningen er, at udstyret installeres omkring den 1. marts, hvorefter det skal testes, men de første medarbejdere vil skulle begynde den 1. februar for at blive oplært.

Resten kommer til i to hold, og da produktionen vil foregå 12 timer om dagen, bliver der mulighed for både fuldtids- og deltidsarbejde, oplyser Agri-Norcold.

Efter planen sendes de første brød og kager ud i butikkerne fra midten af april.

Nye veje for Easyfood

Projektet i Padborg betyder, at Easyfood kan udvide sin forretning med leverancer direkte til detailhandlen, når Kolding-virksomheden nu får sit færdige brød og sine kager pakket i folierede bakker.

- Vi kan opfylde et behov hos detailhandlen, som ikke er dækket i dag. Jeg tror meget på netværksorganisationer, hvor vi i tæt samarbejde med andre kan stå som et stærkere team over for kunderne. Vi gør det, vi hver især er gode til, og jeg er glad for, at Agri-Norcold er frisk på at gå ind i opgaven med at pakke for os, siger Flemming Paasch, administrerede direktør i Easyfood.


Det er en meget betydningsfuld ordre for Agri-Norcold, og vi venter os meget af det her nye strategiske tiltag.

Jan B. Nielsen, administrerende direktør Agri-Norcold


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce