Annonce
Esbjerg

29-årig ejer af rejseselskab bor ved mor og far i Bramming

Line Theodor Olsen (t.h.) har kendt Kirstine Hedegaard Thomassen (t.v.), medstifter af rejsebureauet, siden 2014, hvor de begge var skiguider i Canazei. De to veninder kalder hinanden for deres "værste halvdel". Privatfoto

Fire måneder om året bor Line Theodor Olsen hjemme hos sine forældre i Bramming. At opstarte et rejseselskab er nemlig ikke særlig lukrativt - i hvert fald ikke de første år.

Bramming: - Folk ser lidt underligt ud i hovedet, når man siger, at en 29-årig kvinde bor hjemme. Men det er faktisk virkelig hyggeligt, siger Line Theodor Olsen, der i fire måneder om året bor hjemme hos sine forældre i Bramming.

Sammen med en veninde startede Line Theodor Olsen i begyndelsen af juni et rejseselskab, Sne&Sol. Nu bruger Line Theodor Olsen omkring otte måneder af året i den italienske by Canazei, som selskabet arrangerer rejser til.

Nærmere bestemt skiferier.

- Jeg var omkring seks år første gang, at min mor og far tog os med til Sverige for at stå på ski. Lige siden har vi været på skiferie en uge om året, siger den 29-årige iværksætter.

Det var da også hendes forældre, der første gang tog Line Theodor Olsen med til Canazei. Da den skiglade brammingenser så bjergene og naturen, var hun solgt.

Annonce

Line Theodor Olsen

Line Theodor Olsen er 29 år gammel. Hun er opvokset i Bramming, og har to brødre.

I 2010 flyttede Line Theodor Olsen til Aarhus for at studere Italiensk på universitetet.

I 2011 tog Line Theodor Olsen til Canazei for at arbejde som skiguide. Noget hun har gjort hver vinter sidenhen.

I begyndelsen af juni oprettede Line Theodor Olsen sammen med sin veninde Kirstine Hedegaard Thomassen rejseselskabet, Sne&Sol, der tilbyder skiferier. Til sommer vil rejsebureauet også tilbyde aktive sommerferier.

Naturen i Canazei har stjålet Line Theodor Olsens hjerte. Privatfoto

Hjemme i Bramming

Og så stor forskel er der heller ikke på at bo i Canazei og Bramming, påpeger hun.

- Det er et meget imødekommende samfund, der på mange måder godt kan minde lidt om at rende rundt i Bramming. Når man er nede og handle, så møder man ofte en, man kender, og så står man og snakker i en halv time. Så går man videre og møder en anden, man kender, griner hun.

Til oktober går turen alligevel hjem til forældrene i Bramming.

- Det er dejligt at komme hjem. Jeg kobler fra, ser gamle venner og får et lidt andet perspektiv på sagerne. Mine forældre synes også, det er luksus, at der kommer en hjem, der gerne vil lave mad og hjælper til med det huslige, fortæller den 29-årige brammingenser.

Når julekalenderne begynder at rulle over skærmene i december, tager Line Theodor Olsen tilbage til Canazei og er klar til rejseselskabets første vintersæson.

- Hernede er vi da sikre på, at vi får en hvid jul, griner hun.

Det var Kirstine Hedegaard Thomassen, der gav Line Theodor Olsen et "spark bagi" for at komme i gang med drømmen om deres eget rejseselskab. Privatfoto

Ikke rig

Der bliver nok ikke råd til de helt vilde julegaver, for Line Theodor Olsen og medejeren Kirstine Hedegaard Thomassen har ikke råd til at give dem selv løn de første par år, hvor de arbejder på at få etableret rejseselskabet.

Så ved siden af at starte en virksomhed op, arbejder den unge brammingenser som tekstforfatter og gør en smule rent i Canazei.

- Når jeg er hernede, så er det eneste, der egentlig betyder noget at komme op i bjergene, og så vil jeg gerne have penge til at få et glas vin engang i mellem. Jeg er nok et meget simpelt menneske. Jeg er glad, når jeg er i bjergene, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce