Annonce
112

29-årig spritbilist havde narkosælger på passagersædet

Arkivfoto: Lars Juul

Kolding: Klokken 20.10 lørdag aften standsede betjente en bil fra en 29-årig mand fra Kolding. Manden blev standset, fordi politiet kunne genkende ham, som en der ved flere lejligheder har kørt bil, mens han han har fået frataget sit kørekort. Lørdag aften var endnu en gentagelse, men denne gang beslaglagde betjente mandens bil, så han ikke kan gøre det igen.

Den 29-årige blev derudover sigtet for at være påvirket af henholdsvis alkohol og narkotika, så det gav sammenlagt tre forhold.

Passageren i bilen var en 19-årig mand fra Kolding og han sad med en taske fyldt med 45 gram hashmix og fem gram hash i salgsposer. Det gav en sigtelse for salg af narkotika. Samtidig var den 19-årige i besiddelse af et kanonslag, en foldekniv og et knojern, så han blev sigtet også for våbenbesiddelse.

Senere samme aften stødte betjentene på den 19-årige igen. Her var han i besiddelse af tre gram skunk og et gram hash, hvilket medførte endnu en sigtelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];