Annonce
Sydjylland

29 syddanskere er indlagt med coronavirus

29 personer i Region Syddanmark er nu indlagt med coronavirus. Seks er på intensiv. Arkivfoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Mandag steg antallet af indlagte i Region Syddanmark med yderligere tre personer. Dermed er 29 personer nu indlagt med coronavirus i regionen. Antallet af smittede i kritisk tilstand er stadig seks.
Annonce

Sundhed: 29 personer i Region Syddanmark er nu indlagt på sygehuset med coronavirus. Det er en stigning fra 26 søndag. Antallet af patienter på intensiv er stadig seks.

På landsplan steg antallet af indlagte fra 232 søndag til 254 mandag. Heraf er 55 indlagt på intensiv. Søndag var tallet 46.

I Danmark er nu 1.450 personer smittet. På verdensplan var der mandag 305.275 smittede personer, og 12.942 dødsfald kan relateres til coronavirussen.

Der er nu konstateret 24 dødsfald i Danmark.

Sundhedsstyrelsen meddelte mandag eftermiddag, at tallet omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 60 dage efter påvist covid-19 infektion. Coronavirus er ikke nødvendigvis årsagen til dødsfaldet.

Regionen forbereder sig samtidig på, at der bliver brug for flere personaleressourcer. I stil med andre regioner oprettede den derfor søndag en jobbank, hvor blandt andet sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter og pædagoger, kunne melde sig til at give en hånd, hvis udviklingen i coronasituationen kræver det.

Mandag morgen var der 1.793 tilmeldte til jobbanken. HR-direktør Lene Borregaard oplyste mandag middag til avisen, at man på nuværende tidspunkt ikke kan sige, hvor langt regionen er fra at gøre brug af nogle af de tilmeldte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce