Annoncørbetalt indhold

3 fordele ved en luft til vand varmepumpe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vil du også gerne bidrag til den grønne omstilling ved at opvarme din bolig mere bæredygtigt? Og skal du til at udskifte din varmekilde i din bolig? Din boligs varmekilde kan være en stor energisluger og hvis du har olie- eller gasfyr, kender du sikkert til dyre varmeregninger. Derfor kan en luft til vand varmepumpe være den rette løsning til dig. En luft til vand varmepumpe udnytter udeluftens varmeenergi, til at opvarme luften og vandet i din bolig. Det er en yderst klimavenlig varmekilde, der har mange fordele. Det er nemlig en nem og billig varmekilde, både at installere i din bolig og at vedligeholde i fremtiden.


Annonce

Klimavenlig energi

Ved at skifte til en varmepumpe, gør du noget godt for klimaet. Hvis du opvarmer dit hus med enten olie, naturgas eller træpiller, har det en større klimabelastning, end hvis du opvarmer luft og vand med en varmepumpe. En varmepumpe skal nemlig brug langt mindre energi til at udnytte luftens varme til at opvarme dit hus og vand i varmtvandsbeholderen, end de traditionelle varmekilder. Varmepumpen bruger el til at producerer varmen, der bliver cirkuleret i dit centralvarmeanlæg, og hvis du derudover får leveret el fra en producent, der producerer det fra vedvarende energikilder, gør du klimaet en ekstra tjeneste.


Økonomiske fordele

Da varmepumpen bruger el til at producerer den varme, der opvarmer dit hus, men den er så energieffektiv, at du vil spare væsentlig på elregningen, hvis du skifter til en varmepumpe. Du kan endda spare op til 50 %. Med en varmepumpe gør du ikke blot klimaet en tjeneste og sparer på CO2’en, men du gør faktisk også dig selv en tjeneste. Hvis du får en varmepumpe, får du også en løsning, der er billig i drift. Den kræver blot et årligt serviceeftersyn, og du skal altså ikke bøvle med at købe brænde eller olie, du hele tiden skal fylde på.


Bedre boligvurdering 

En varmepumpe er en investering i din bolig. Med en varmepumpe gør du din bolig mere grøn og klimavenlig, og dermed fremtidssikrer du din bolig, så den er mere værd i fremtiden. Den får også en bedre energimærkning.Mange købere vil ikke længere købe huse med fossile varmekilder, eller ønsker at skifte det ud, hvis huset har et oliefyr, så snart de har købt huset. Hvis du skifter til en varmepumpe allerede nu, risikerer du ikke køber kræver nedslag i pris, fordi huset har en klimabelastende varmekilde, og det får samtidig en kortere liggetid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.