Annoncørbetalt indhold

3 gode råd, når du vælger A-kasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange rigtig gode grunde til at være medlem af en A-kasse. Det er først og fremmest et økonomisk sikkerhedsnet i tilfælde af, at du mister dit arbejde. Nogle A-kasser tilbyder også, at du kan få billigere forsikringer. Er du studerende, er det en god idé at melde dig ind i A-kassen under dit studie, for så får du gratis medlemskab og kan få dimittendsats efter endt studie, så længe du har meldt dig ind mindst et år inden studiets afslutning. Der er mange forskellige A-kasser, som alle tilbyder noget forskelligt. Har du svært ved at vælge den rette for dig, eller overvejer du at skifte, så kan du her læse 3 gode råd til at vælge den rigtige A-kasse for dig.


Annonce

Et fagligt fællesskab

Nogle A-kasser er rettet mod medlemmer indenfor en bestemt branche eller type af beskæftigelse, mens andre A-kasser er tværfaglige og åbne for alle typer af medlemmer. Er du humanist eller scient., så er Magistrenes A-kasse specialiseret i at vejlede personer med lige præcis din baggrund, og du får derfor en kompetent sparringspartner, så du hurtigst muligt kommer i job igen. Du finder deres hjemmeside her: https://ma-kasse.dk/. Når du vælger A-kasse, kan det derfor være en god ide at starte med at undersøge, om der findes en A-kasse, der er specialiseret i din branche eller type af beskæftigelse. Med en større viden og erfaring indenfor dit område, kan de tit vejlede dig mere konkret.


Lønsikring eller ej

Du får det samme i dagpenge, ligegyldigt hvilken A-kasse, du er medlem af. Hos mange A-kasser kan du dog tilkøbe lønsikring. Med en lønsikring kan får du en slags ekstra forsikring, så du næsten bevarer det samme indkomstniveau, som da du var i job, hvis du bliver ledig. Dette kan typisk godt betale sig, hvis du har en højere indtægt. Undersøg derfor, om en A-kasse tilbyder lønsikring og under hvilke vilkår, inden du melder dig ind, hvis du mener, at lønsikring er relevant for dig. Der kan være forskellige krav, du skal opfylde, før du har ret til at kunne tilkøbe lønsikring.


Relevante kurser og vejledning

Der er forskel på, hvilke fordele du får som medlem hos de forskellige A-kasser, hvilket kan have indflydelse på den pris, du skal betale månedligt. Nogle A-kasser har gratis adgang til forskellige kurser, som kan være relevante for dig. Undersøg derfor, hvad A-kassen tilbyder dig som medlem, inden du melder dig ind.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.