Annoncørbetalt indhold

3 gode råd til indretningen af dit hjem

Annonce

Dette er sponsoreret indhold

Måske er du lige flyttet i nyt hus, eller måske trænger den gamle stue bare til en opgradering. Det kan i alle tilfælde være svært at finde ud af, præcis hvordan du skal indrette dig - specielt hvis du starter helt på bar bund. Her får du tre tips til, hvordan du kan finde frem til den rigtige indretning i dit hjem.

Find din stil

Det første step i forbindelse med indretning, er at finde ud af, hvad du egentlig kan lide. Er du til den skandinaviske minimalisme, eller er du mere til varme farver, store bløde puder og en masse nipsting? Lige meget hvilken stil du er til, kan du stensikkert finde en masse gode ting hos Roomformore, som har et bredt udvalg af alt indenfor boligindretning. Her kan du finde brands som Nordal, MENU og Ferm Living. Eller måske du er mere til de fine populære vaser fra Kähler? Det er jo heldigvis sådan, at hvis din stil skifter, så kan du altid sælge ud af det gamle, og finde noget nyt og lækkert, som passer perfekt til dig.

Gør det personligt

Det er altid fedt at komme ind i et hjem, hvor man kan mærke personlighed og se hvem der bor der, bare på de ting der er at finde i hjemmet. Gør dit hjem personligt, ved at tilføje arvestykker, kreationer fra børnene eller fede fund fra ferien. Det giver din boligindretning et særpræg, og får dig formodentligt også til at føle dig mere hjemme. På den måde ligner dit hjem heller ikke alle de andre. Du kan også gøre de forskellige rum i din bolig mere personlige ved at tilføje plakater, som du synes passer til din stil. Der findes mange sjove plakater, og plakaterne fra Minida giver dig mulighed for at få lige den stemning frem, som du ønsker.

Vær kreativ

Sidst men ikke mindst, er det bare med at slippe din indre kunstner løs, når det kommer til indretningen af din bolig. Det kan være en god idé eksempelvis at male nogle af væggene i de forskellige rum, i en anderledes farve. I soveværelset kan det være dejligt med en rolig og dyb farve, som sender dig direkte i drømmeland. Bliver du træt af de farver du har valgt, er det jo aldrig værre, end at du kan male dem om igen. På den måde kan du også forny de forskellige rum, uden at bruge for mange penge på nye møbler og forskellige nipsting.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.