Annonce
Tarm

Tre millioner gange Guten Morgen: Feriehusudlejningen satte rekord igen-igen

Knap 3,5 millioner overnatninger blev det til i Ringkøbing-Skjerns feriehuse i 2019 - en ny rekord. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Med knap 3,5 millioner turistovernatninger i Ringkøbing-Skjerns feriehuse i 2019 blev der sat ny rekord - men området halter procentmæssigt efter den nationale udvikling.
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: 3.459.969 gange har (forhåbentlig) glade turister slået øjnene op i et feriehus i Ringkøbing-Skjern Kommune i 2019.

Dermed satte kommunen atter rekord for flest feriehusovernatninger, og slog forrige års antal med 164.498 overnatninger, svarende til fem procent.

Dermed kan Ringkøbing-Skjern indtage en andenplads over kommuner med flest feriehusovernatninger, kun overgået af Varde Kommune, hvor turisterne overnattede 3,5 millioner gange i 2019.

Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner indgik i det forgangne år et turismesamarbejde, så de ny tal cementerer for alvor området som det absolutte feriehuscentrum i Danmark.

Annonce

Stor national fremgang

Relativt er Ringkøbing-Skjern Kommune dog ikke gået så meget frem som landsgennemsnittet. Antallet af Feriehusovernatninger i hele landet endte i fjor på knap 20,8 millioner, en stigning på 6,3 procent i forhold til året før.

Fra 2017 til 2018 steg antallet af overnatninger i Ringkøbing-Skjern dog med 3,4 procent mod 1,4 procent i landsgennemsnittet.

Ud af de 3.459.969 overnatninger var det for størstepartens vedkommende tyske turister: 2,9 millioner overnatninger tegnede de sig for i 2019.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vandski stjålet fra båd på land

Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce