Annoncørbetalt indhold

3 oplevelser, der gør Island helt unik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Island er et land som byder på en storslået og uberørt natur. Man kan finde unikke naturoplevelser rundt om ethvert hjørne. Der vil være muligheder for både at se mosbegroede lavamarker samt flade og frodige sletter og flodlejer. Og som kontrast til det, er der de store og majestætiske bjergområder, som står i et væld af former og farver. Island byder på en masse smukke vandfald, hvis beliggenhed er nemt tilgængelige for enhver. Island kan byde på en masse utrolige og mindeværdige oplevelser til resten af livet. Så er dette noget for dig, så find en god flybillet til Island her. Læs med her i artiklen for at lære mere om nogle af de ting, som man kan foretage sig på Island.

Nordlys

Annonce

Nordlys er et fænomen, hvor himlen bliver lyst op i flotte farver om natten. Det er også bedre kendt som Aurora Borealis. Nordlys opstår ved jordens poler, og man kan kun se det på meget høje breddegrader, blandt andet på Island. Her kan man eksempelvis komme på bus- eller bådture, der tager dig med ud i natten til det fantastiske fænomen. Her vil der være en guide, der fortæller alt, der er værd at vide om nordlyset.

Den tid på året, hvor nordlyset står allerskarpest, er i de lange vinternætter mellem november og januar. Her er himlen så mørk, at himlen bare fungerer som et bagtæppe til det smukke lys. Nordlys opstår sådan set hele året, men er mest intenst om vinteren. Dog skal man huske, at nordlys aldrig kan garanteres, da det er et naturfænomen.

Blue Lagoon

Den Blå Lagune er en af de mest besøgte attraktioner i Island. Det er den perfekte oplevelse af både luksus og rå natur midt i lavamarkerne på Reykjanes-halvøen, som kun ligger 20 minutter fra lufthavnen og 40 minutter fra Islands hovedstad, Reykjavik. Blue Lagoon blev dannet i 1976 i forbindelse med drift på det nærliggende geotermiske kraftværk, som er nabo til lagunen. I årene efter begyndte folk at bade i vandet, og tilmed benytte silika-mudder til huden. Med tiden har dette sted vist sig at være nyskabende ved at udnytte naturens kræfter til at udvikle forskellige spa-tjeneste og skønne produkter.

Den Gyldne Cirkel

Når man skaber sin sightseeingtur i Island, vil Den Gyldne Cirkel næsten altid være på listen. Den består af tre fantastiske steder, nemlig Pingvellir Nationalpark, det geotermiske område Geysir og Gullfoss vandfaldet. Den Gyldne Cirkel er lidt under 225 km lang, og det vil tage cirka 2 ½ time at køre i Den Gyldne Cirkel uden stop. Dog gennemføres ruten ofte på en hel dag, så turisterne har tid til at se seværdighederne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.